Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"trénink, šukání, trénink, šukání a pořád tak dokola až ti z toho za doprovodu otřesné hudby mrdne Sloune.."..to jsem nečekal že to bude totální kopírka prvního kickboxera - jen s tím rozdílem, že tenkrát se tam mlátili dva mistři bojových umění a ne komparzista s wrestlerem...nic proti Batistovi, jinak mi nevadí a je to jeden z mála hovězích krků co mají špetku hereckého umu, ale uvěřit 140 kg hovadu mrštnost je jako uvěřit Olmerovi, že natočí film s ratingem vyšším než 28 %......navíc je to celé takové narychlo uplácané a mnohdy komické - například bez překladu ponechané dialogy thajských policistů.." ha ňa ňa ňa ťa ťa? hovnooo, tak to kecáš !!"..jak říkají místní vystudovaní znalci, zbytečný film................ moje hodnocení = 2,5 z 10. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Paní nostalgie je přišitá u jedničky Kickboxera, to je tutovka! Další díly, už mě opravdu netáhly a to především díky neúčasti JCVD. Proto, když jsem viděl, že se namočil do projektu Vengeance, nemůžu nevidět a hlavně si přát, aby zde filmek projel objížďku kolem lokality "propadák". V rámci žánru a taktéž pro oblibu Van Damma, nemůžu hodnotit záporně! Tong Po v podání Bautisty byl přísněj a respekt si vybudoval i v mým měkoučkým křesle v obýváku! Hlavní "borec" nebyl asi podle představ ten, kterej by to mohl táhnout, pač měl docela dost složitou úlohu, podědit roli po Kurtovi z prvního dílu. Každopádně to vůbec nevadí, protože mi všichni jsme šli do filmu jen a jen skrz našeho Žána! No co k tomu dodat? Nápad s tím, že se stal učitelským a předával zkušenosti dál, byl geniální tah a Džejsímu to navíc šlo náramně! Jsem rád, že jsem dostal před oči po dlouhé době nadmíru solidní Van Dammův biják! 70% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Velký a zásadní problém filmu se projeví už na samém začátku - Bautistův Tong Po je vlastně docela sympaťák. Což je dost průser. Jinak to je hrozný čajíček, podivně ospalý a uondaný až na tři světlé body - JCVD krade hlavnímu hrdinovi i všem ostatním film pro sebe, sorry, ale fandíte prostě Tong Poovi, předtitulkový vtípek s legendárním tanečkem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdo by kdy řekl, že Jean Claude Van Damme bude hrát v příběhu takřka totožném od původního Kickboxera a bude v něm hrát postavu duševního mentora. On, který před dvaceti lety byl ucho největší a právě díky tomu jsem ho měl tak rád. Jenže teď? Mluví jak kdyby to nebyl on. Do toho celý film má na sobě sluneční brejle, které nesundá ani v tom nejtemnějším koutu Asie. Není mu to trapný? Přitom Dave Bautista byl obstojný protivník a Alain Moussi taky docela ušel. Během Van Dammova tréninku se totiž opakovala celá řada situací z původního filmu, během kterých jsem si na toho mlaďáka z Gabonu docela zvykl. Ale tvůrci naštěstí přidali i něco nového, čímž film alespoň trošku zoriginálněli. Dokonce ani akce nebyla úplně zfušovaná. Takže mi z toho vychází fakt, že nejhorší na tomto filmu bylo koukat na Jean Clauda v jeho černých Raybanech. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Sakra kolikátý tohle je už díl? Je jasný, že na starého dobrého stále ve formě zběsile kopajícího Van Damma to nemá. Do hlavní role se moc ten slaďouš nehodil, ale budiž. Dave Bautista výborně vybranej záporák ten má na to ksicht a přirozenej respekt, jak dělanej. Co se týká samotných soubojů byly vcelku fajn, ale finální souboj s Davem byl přitaženej za vlasy, pač když ho slouží minimálně 10x na zem po řádné sadě úderů a on se vždy zvedne a Dave lehne jen cca 3x a má dost přitom je to namakaná vazba, jak hrom, tak to mi hlava nebere. Je průser, že u těchhle filmů je to vždy takhle dané mstící se brácha musí vždy vyhrát. Legendární taneček Van Damma na konci pobavil. Dávám 40% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Jako bojový choreograf na filmu pracoval Larnell Stovall. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Supoj Khaowwong. (Rominator)

Reklama

Reklama