Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Figu 

všechny recenze uživatele

Paní nostalgie je přišitá u jedničky Kickboxera, to je tutovka! Další díly, už mě opravdu netáhly a to především díky neúčasti JCVD. Proto, když jsem viděl, že se namočil do projektu Vengeance, nemůžu nevidět a hlavně si přát, aby zde filmek projel objížďku kolem lokality "propadák". V rámci žánru a taktéž pro oblibu Van Damma, nemůžu hodnotit záporně! Tong Po v podání Bautisty byl přísněj a respekt si vybudoval i v mým měkoučkým křesle v obýváku! Hlavní "borec" nebyl asi podle představ ten, kterej by to mohl táhnout, pač měl docela dost složitou úlohu, podědit roli po Kurtovi z prvního dílu. Každopádně to vůbec nevadí, protože mi všichni jsme šli do filmu jen a jen skrz našeho Žána! No co k tomu dodat? Nápad s tím, že se stal učitelským a předával zkušenosti dál, byl geniální tah a Džejsímu to navíc šlo náramně! Jsem rád, že jsem dostal před oči po dlouhé době nadmíru solidní Van Dammův biják! 70% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Souboje nebyly špatný,ale ten příběh byl opravdu hloupej.Neříkám,že původní Kickboxer bylo něco extra,ale rozhodně měl lepší choreografii soubojů a nebyl ten děj tak neskutečně přeplácanej.Prostě nový Kickboxer je krok zpět a nezachránili to ani van Damme s Bautistou. A závěrečný souboj?To byla tragédie největší. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Tak to byla krutá zhovadilost. Souboj s Van Dammem byl tak trapnej, že si člověk málek ucvrnk do kalhot jak se smál. Souboj s Bautistou by byl fajn, kdyby se během boje nějak nezvětšoval :) Gina Corano dělala trapné křoví a milostná scéna s Lane obsahovala tři zhoupnutí a konec :D Naprosto otřesné pokračování Kickboxera, který vlastně ani nemyl o kickboxu ale Muay Thay ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

No... už originál nebylo nic jiného než film pro cílovou skupinu (naštěstí ve správné době). Kickboxerův restart je copy+paste. Všeho. Včetně retro nádechu (věřím že před 20-30 lety by to byla pecka). Děj opět není (plus je to řekl bych o dost více zmateně natočené) a paradoxně nejvíc sympatií tady budí Dave Bautista. JCVD působí tak nějak zvláštně protivně (pořád s těma brejličkama - i během bitkaření), i když nutno uznat párkrát se nostalgicky předvedl. Což je milé. Ono milých je víc věcí (cameo původního Tong Po bylo kouzelné) i hravost s jakou se spustili titulky (přímější odkaz na původní film jsem snad ještě nikde neviděl). Také ti co "vědí" si pochrochtají nad zápasníky MMA (ten kdo neví: "květákové ucho" se neudělá samo od sebe ;)) a i Gina Carano udělala radost (i když to byla spíš čestná role, protože nepředvede vůbec nic). Prostě je to debilita, ale milá a cílená pouze pro jistou skupinu diváků. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdo by kdy řekl, že Jean Claude Van Damme bude hrát v příběhu takřka totožném od původního Kickboxera a bude v něm hrát postavu duševního mentora. On, který před dvaceti lety byl ucho největší a právě díky tomu jsem ho měl tak rád. Jenže teď? Mluví jak kdyby to nebyl on. Do toho celý film má na sobě sluneční brejle, které nesundá ani v tom nejtemnějším koutu Asie. Není mu to trapný? Přitom Dave Bautista byl obstojný protivník a Alain Moussi taky docela ušel. Během Van Dammova tréninku se totiž opakovala celá řada situací z původního filmu, během kterých jsem si na toho mlaďáka z Gabonu docela zvykl. Ale tvůrci naštěstí přidali i něco nového, čímž film alespoň trošku zoriginálněli. Dokonce ani akce nebyla úplně zfušovaná. Takže mi z toho vychází fakt, že nejhorší na tomto filmu bylo koukat na Jean Clauda v jeho černých Raybanech. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Jako bojový choreograf na filmu pracoval Larnell Stovall. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Supoj Khaowwong. (Rominator)

Reklama

Reklama