Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Konec konců podle pana Castratora mám 82 multů ze kterých jsem si dal 82 bodů! takže i vy všichni co jste mi dali bod jste moji multi! i Segrestor a Peytl jsou moji multi!!! Jenom o tom nikdo z vás neví, protože jsem vám předtím vymyl všem mozky :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Jo pozor ono je to zase v červený! ale to není moje práce! kámoš by měl mít i screen když ten film startoval na 100% :-) než se nám do toho začali srát vocasové kteří nechápou o čem trashové filmy jsou :-)

Uživatel stuntmanMIKE smazal svůj příspěvek.

spanel22

spanel22 (hodnocení, recenze)

no tak já hodnotil hvězdu za Van Damme, hvězdu za Bautistu, a dvě hvězdy za film a za Alana, mimochodem Bautista mě překvapil tohle jsem nečekal, je škoda že to režíroval Stockwell kdyby to režíroval někdo jiný třeba Van damme tak to mohlo dopadnout fantasticky.

gein

gein (hodnocení, recenze)

serte na hodnoceni ,ja vas nechapu ,vam se snad nic nelibi.Ja sem si to užil i s těma ránama mimo face.Bautista je skvělej řízek....

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Pekne, pekne, uz aj mzss1 pre istotu znizil hodnotenie. Zacinam sa tesit cim dalej, tym viac :D

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Já už to neřeším ani na to nereaguji. Je jasný, že nikdo z mozkem mu ty kecy nežere, ale když to chlapce baví... proč ne :-)

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Koukám na to jak svina :D Hlavně ta taktika je geniální. Na to nemůže nikdo přijít. Ze dvou účtu dat pět a z jednoho málo. No někteří tu mají fakt dost :))

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Reklama

Reklama