Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (768)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

De Niro po dlhej dobe vo veľmi príjemnej úlohe. Po Kingsman tiež jediný muž, ktorý vo mne vzbudil túžbu kúpiť si kapesník a hrať sa na gentlemana. V zásade ďalšia z komédií Nancy Meyers ktorá je svieža a plná príjemných momentov. Hoci sa pohybuje v hraniciach žánru. Dejové zvraty sú tam potrebné, na môj vkus trochu zbytočné, ale dali sa prekúsnuť Hlavne keď si vezmeme, že je to celé príliš rozvetvené, než aby to pokrylo všetky dejové odbočky do vítaného vyvrcholenia. Tým to možno pôsobí trochu nekonzistentne, ale je vidieť že sa všetci náramne bavili. Z filmu sála pohoda a ľahký humor. A Theodore Shapiro spravil kupodivu melodickú a príjemnú hudbu. 70%. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Stážista je neuvěřitelně miloučký až naivní film, kterému podkopává nohy přemrštěná stopáž a ono zkreslení reality. Pozitivně laděných filmů není nikdy dost, v tomto případě ale ona zmíněná naivita bila místy až moc do očí. Příběhově se jedná o předvídatelný, ale mile zahraný film, který ničím nepřekvapí, neohromí, ale ani neurazí. Až na dobrodružnou "misi" s mazáním mailu nenabízí film moc humorných scén, což byla škoda. Meyers má na kontě rozhodně povedenější kousky. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Intern je druh filmu, který Vám doslova zvedne náladu a zpříjemní den. Celé je to neuvěřitelně sladké, milé, nostalgické,dojemné a tak správné. Film hezky znázorňuje rozdíly mezi klasickou a moderní kulturou, ale také velmi poukazuje na dnešní vztahy a manželství. De Niro zde jasně posílá poselství, jak by správný muž měl vypadat a chovat se v dnešní společnosti a skvěle funguje chemie s Anne Hathaway, která je naopak už zkažená moderní dobou a cítí se nesvá v přítomnosti De Nira, pač pozoruje na sobě nedostatky a chyby. Takže nejen, že se na film skvěle kouká a každý si v něm najde něco svoje, objevuje se zde také chlapík jménem Zack Pearlman, který svým humorem a gesty baví celé publikum při každém zjevení na scéně. Nedivil bych se, kdyby z něj vzrostla budoucí hvězda na komediální scéně. Takže zjednodušeně vtipné, krásné, dojemné, skvěle zahrané, chytré, hezky vymyšlené a první film v historii, kde po skončení začalo tleskat celé kino a všichni se začali objímat, tak to přidá neskutečně na finálním zážitku. Doporučuji. 90% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už nějakou dobu jsem chtěl přestárlého Stážistu vidět, ale nějak jsem se k tomu pořád neměl. Robert De Niro je bezpochyby žijící herecká legenda, která zahraje jakoukoliv polohu a i na stará kolena, neskutečných 40 let od legendárního Taxikáře, zvládl ztvárnit sympatického a pracovitého vdovce, kterému člověk věří cokoliv. Naproti tomu je zde Anne Hathaway, které jsem ani za ty roky prověřeného a doceněného herectví nepřišel na chuť, ovšem zjevně se tam pomalu dostávám. Vlastně jsem se celé dvě hodiny dobře bavil, užíval si a smál se některým vtipným situacím. A býval bych této skvělé feel-good jednohubce napálil i pět, kdyby...kdyby ten film neudělala žena. Tedy hlavně, kdyby jej, pro mě neznámá, Nancy Meyers nenapsala. Rozhodně nemám nic proti emancipaci a asi bych se filmem dále nezabýval, jenže to by z výsledného kousku nesměl být cítit jistý pach teatrálnosti a naivity. Během první poloviny to plyne tak nějak bez povšimnutí, jenže v té druhé se stalo tolik naivních, a v jednom případě až křečovitě naroubovaných, zvratů jako vytržených z červené knihovny. (Spoiler : konkrétně jde o to rádobydojemnou omluvu v kanceláři, tomu jsem vážně nevěřil.) Zřídkakdy v komentáři rozebírám jednotlivé pasáže, ale zde jsem si nemohl pomoct..ovšem toto je jen drobnost a i tak jsem se dobře bavil a snímek si za pár let rád zopakuji. PS : Více minut pro Rene Russo pro příště prosím! ... 8/10 ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Rozhodně si myslím, že je to super nápad jít na první rande na pohřeb.“ - „Ano. Opravdu to prolomí ledy, že?“ A to nejkrásnější, co můžete od srdce druhému nabídnout, je místo vedle vás na hřbitově…Neměl jsem skoro žádná očekávání, takže to se mnou měl Stážista docela lehké. Chtěl jsem se jen odreagovat, a přesně toho se mi i dostalo, protože je film moc příjemný, vše navíc podtrhuje pohodový soundtrack (stejně jako v Po čem ženy touží, i když tam jsem si notoval ještě o něco víc). Stážista se může plně opřít o ústřední sympatickou dvojku, zvlášť „velké míse kaše“ byla role napsána přímo na tělo. A jsem rád, že byla Meyers soudná a nedopustila, aby se to zvrhlo do „gerontofilie“. Na druhou stranu, sentimentu a dojímání tam bylo i na můj vkus opravdu hodně, nemluvě o dítku, které je samozřejmě maximálně roztomilé (což má na mě většinou opačný efekt, takže jsem při scénách s dcerou dost trpěl) a pasáž se špatně poslanou zprávou mi též moc nesedla, za tohle všechno body dolů. Jinak spokojenost, celkově to vidím na slušné 4*. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Scéná, v níž Ben (Robert De Niro) vede před zrcadlem konverzaci s imaginárním člověkem, odkazuje na snímek Taxikář (1976), ve kterém má postava Roberta De Nira, Travis Bickle, podobnou scénu. Navíc i zde jeho postava pracuje jako řidič. (hansel97)

Reklama

Reklama