Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Akčňák odehrávající se celý v jednom bytě s ozbrojenou a odhodlanou kráskou ve velkých nesnázích je super nápad, pokud by ho napsal a režíroval třeba Gareth Evans (Raid I, II). Ale tohle je prostě nehorázná nuda, kde je akce po málu a nestojí za moc a postavy akorát iritují. Uznám mu jen, že toho zabijáka se psem a ty japončíky ve výtahu smázla Salma pěkně, ale tyhle dvě kraťoučké scénky to rozhodně nezachrání. Nejhorší akčňák za dlouhou dobu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nakoniec ide o celkom milé prekvapenie a to asi najmä z dôvodu, že sa táto strielačka/sado-maso/rezačka odohráva takmer celá v jednom byte. Prípadne na chodbe a tuším sa raz pozrieme aj k susedom. Takýto štedrý večer prežijete iba v máloktorom paneláku na Slovensku, skôr to pripomínalo rachejtlami Silvestra. Salma to celé bez problémov utiahne, len tých mŕtvol je tu toľko, že to už po čase začne liezť krkom a eliminácia hlavného záporáka mohla prebehnúť trochu inovatívnejším spôsobom. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek chytla za pačesy jednu jedinou roli (Fridu Kahlo), její ostatní výlety byly, no, vesměs rozpačité. U diváka často bodovala podle toho, v jak moc mokrých, krátkých nebo těsných šatech se objevila. Jenže hormony holt vždycky nestačí. Příběh bez vnitřní energie na ní hrne jeden problém za druhým. Nasrané Japonce, násilné děvky a další individua. Ti všichni jí chtějí zabít, rozsekat nebo jakkoliv jinak zhyzdit tu její stále luxusní postavičku a tvář. Každá přestřelka má slušné nápady, celé to má solidní tempo i atmosféru, a vesměs přijde s něčím, co v té předchozí nebylo. Připočteme slušnou kameru a černý humor i (dobrou) inspiraci jinde. Třeba taková nadržená Bitch Slap byla dle mého přeceňovaná, tady ten sexy béčkový náboj funguje a baví. Ostatně, co by za něco takového dal (momentálně hodně mimo formu) Robert Rodriguez. Dneska toho šlapky ale vydrží. Velmi slušné tři hvězdy!! ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je na mne až tak ulítlé a úchylné, že to ani sexy Salma nezachrání. V podstatě skoro pořád jsem nevěřícně kroutil hlavou, jajou ptákovinu zas tvůrci vymysleli (třeba asi mělo být vtipné, že se střílí během konverzace po mobilu), jak blbě to natočili, jaká moudra se vypouštějí z úst té které postavy... Asi si pan režisér vzal do hlavy, že to SM se Salmou si natočí stůj co stůj, hlavně aby jemu stálo. ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Proč dávám odpad, když lidi okolo mně dávají čtyři nebo rovnou pět hvězdiček a nejméně tři, proč ? Protože hlavní hrdinka je špatná, tady nejde o to že bych měl problém s tím že hlavní hrdina je žena. Jde o to že hlavní hrdinka, střílí ze zbraní přesně a neomylně, ví přesně co jaká zbraň dělá, umí se prát, je zkušená a umí se pohybovat. No přesně jako speciální jednotky, což o to, ale ve filmu neni nijak vysvětleno jak k tomuhle přišla. Kdyby ji ozářili v mimozemšťani svými neuronovými paprsky a popřípadě ji něco někam strčili, tak bych to bral. Bral bych i to že, jeto superhrdinka a dokonce bych bral to, že se jí to do hlavy nějak nalilo, cokoliv bych bral. Kdyby to však bylo vysvětleno, mnozí asi budou namítat, že to blbost, né blbost to neni jde o princip. I v sebe hloupějším filmu, bývá tohle vysvětleno. No navíc je tady i ta její infantilní matka, která se furt na ně co ptá, odmítá poslouchat a svoji vlastní dceru, vystaví takovému nebezpečí jen aby ji dala růžového medvěda ? Ehhh navíc hlavní záporák je neskutečně ukecaný a hovno předvede. Takže za zmínku stojí nějaká ta šílenost a občasná zvrácenost, jako je pan Japončík se svým pojízdným Kabuki divadlem. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)
  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)

Reklama

Reklama