Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Pominu-li pár opravdu nezapomenutelných scén, a tím párem myslím opravdu dvě, tak nám z toho vychází lehce nadprůměrná venezuelsko-mexická telenovela s argentinskou koprodukcí a jihokorejsko-japonským kástem. Vysloužilá mexická šlápota s tetováním yakuza se celej film snaží dostat lóve ke své malé Mejsi. Ale jelikož a protože je už čtvrtej jár zašprajclá v bytě 6E, kterej vlastně není 6E, ale 4E, protože na konci jsou vidět z celýho baráku od spoda jen čtyři okna, tak požádá svou mamá, aby jela do sedmýho nadstřešního neexistujícího patra, který tam kurva fakt je. Ale to je jen takový malý fópá.....Měl bych hlavně zdůraznit, že každá takováhle šlápota je profesionálkou na zbraně a boj z blízka, kterej samozřejmě nastudovala na Discovery čenlu za dlouhých zimních večerů, kdy se kluci z yakuzy raději nechali bodat paličkama do zad, místo prznění vyžilé coury. Jednou ze dvou fakt špekozních scén zůstává šou pana sadisty, samozřejmě až do konce. Zbytek stojí za dvě pí....pískací lízatka z lídlu, který pro změnu neumí pískat. Takže vám jen zalepí hubu cukrem, ale nějakej větší zážítek nedokážou propůjčit. Stejně jako tahle spektakulární telenovela. 35% P.s.: schválně jsem to nacpal všechno rádoby smyslně do sebe, jakože to o něčem je......není ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ty seriózní city Everly ke své malé dcerce a hysterická zoufalost její úvodní situace ne že by nebyly adekvátní, jen se jaksi dělily o místo s akcí plnou komiksové nadsázky a postavami jak z nějakých japonských "úchyláren". A to prosím na prostoru jednoho bytu a přilehlé chodby k výtahu. Ale kromě haprujícího tempa nešlo o špatný kousek, zejména pro fanoušky jisté prsaté Mexičanky. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Full action and violent package!! Tohle je Guilty Pleasure jako kráva a režisér přesně věděl, co akční fanoušci chtějí vidět! Sexy kočky, jeden uzavřený barák, spousta mrtvol, černý humor, výborná kamera, perfektní stylizace, spousta akce a quantum perfektně udělaného gore (z některých scén jsem si trhal vlasy, celéj pokoj je vymalovanéj krví a děvkama po zemi)!! Co zamrzí, že se zde nevyskytne žádný pořádný fight, ale jinak je to nonstop akční a adrenalinová jízda s velmi atraktivní Salmou Hayek, která ví, že legíny a výstřih na chlapy prostě platí. Velmi málo chybělo k plnému kotlu. Foresťáci a Shawshaňáci ať se drží dále, nic pro intelektuální šméjdy. 80% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Bože to byla neskutečná kundovina toto. I v mým měřítku. Mám skoro až lehce rozpačitej pocit, že to hodnotím jak to hodnotím, protože větší dějovou a veškerý logice na prdel dávající kravinu už jsem hodně dlouho neviděl, ale má to svý naprosto ultimátní momenty. Škoda, že do toho srali tu trochu zbytečnou dějovou linii z rodinou hlavní hrdinky, to tam fakt bejt nemuselo, ale jinak se jedná o stylově krvavou a černohumornou nálož která musí každýho fajnšmekra potěšit. Při pár scénách jsem se fakt válel smíchy po zemi. Nejlepší je to s tím psem jak mu hodí ten granát. Prej pejsku míček! míček! Počkej to není míček... a plesk! Takže intelektuálové a milovníci realistických filmů si budou muset už z principu jednu či dvě hvězdy odebrat. Ti ostatní se skvěle pobaví.85% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek chytla za pačesy jednu jedinou roli (Fridu Kahlo), její ostatní výlety byly, no, vesměs rozpačité. U diváka často bodovala podle toho, v jak moc mokrých, krátkých nebo těsných šatech se objevila. Jenže hormony holt vždycky nestačí. Příběh bez vnitřní energie na ní hrne jeden problém za druhým. Nasrané Japonce, násilné děvky a další individua. Ti všichni jí chtějí zabít, rozsekat nebo jakkoliv jinak zhyzdit tu její stále luxusní postavičku a tvář. Každá přestřelka má slušné nápady, celé to má solidní tempo i atmosféru, a vesměs přijde s něčím, co v té předchozí nebylo. Připočteme slušnou kameru a černý humor i (dobrou) inspiraci jinde. Třeba taková nadržená Bitch Slap byla dle mého přeceňovaná, tady ten sexy béčkový náboj funguje a baví. Ostatně, co by za něco takového dal (momentálně hodně mimo formu) Robert Rodriguez. Dneska toho šlapky ale vydrží. Velmi slušné tři hvězdy!! ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno