Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Full action and violent package!! Tohle je Guilty Pleasure jako kráva a režisér přesně věděl, co akční fanoušci chtějí vidět! Sexy kočky, jeden uzavřený barák, spousta mrtvol, černý humor, výborná kamera, perfektní stylizace, spousta akce a quantum perfektně udělaného gore (z některých scén jsem si trhal vlasy, celéj pokoj je vymalovanéj krví a děvkama po zemi)!! Co zamrzí, že se zde nevyskytne žádný pořádný fight, ale jinak je to nonstop akční a adrenalinová jízda s velmi atraktivní Salmou Hayek, která ví, že legíny a výstřih na chlapy prostě platí. Velmi málo chybělo k plnému kotlu. Foresťáci a Shawshaňáci ať se drží dále, nic pro intelektuální šméjdy. 80% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek chytla za pačesy jednu jedinou roli (Fridu Kahlo), její ostatní výlety byly, no, vesměs rozpačité. U diváka často bodovala podle toho, v jak moc mokrých, krátkých nebo těsných šatech se objevila. Jenže hormony holt vždycky nestačí. Příběh bez vnitřní energie na ní hrne jeden problém za druhým. Nasrané Japonce, násilné děvky a další individua. Ti všichni jí chtějí zabít, rozsekat nebo jakkoliv jinak zhyzdit tu její stále luxusní postavičku a tvář. Každá přestřelka má slušné nápady, celé to má solidní tempo i atmosféru, a vesměs přijde s něčím, co v té předchozí nebylo. Připočteme slušnou kameru a černý humor i (dobrou) inspiraci jinde. Třeba taková nadržená Bitch Slap byla dle mého přeceňovaná, tady ten sexy béčkový náboj funguje a baví. Ostatně, co by za něco takového dal (momentálně hodně mimo formu) Robert Rodriguez. Dneska toho šlapky ale vydrží. Velmi slušné tři hvězdy!! ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nakoniec ide o celkom milé prekvapenie a to asi najmä z dôvodu, že sa táto strielačka/sado-maso/rezačka odohráva takmer celá v jednom byte. Prípadne na chodbe a tuším sa raz pozrieme aj k susedom. Takýto štedrý večer prežijete iba v máloktorom paneláku na Slovensku, skôr to pripomínalo rachejtlami Silvestra. Salma to celé bez problémov utiahne, len tých mŕtvol je tu toľko, že to už po čase začne liezť krkom a eliminácia hlavného záporáka mohla prebehnúť trochu inovatívnejším spôsobom. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slušný masaker a uchylárna, pri ktorom na vás vykúkajú kozy božskej Salmy Hayek, ktorej táto akčná rola až neskutočne sadla. Nie je to síce strhujúci a napínavý thriller ako sa píše v obsahu, ale len akčný masaker v jedom byte. Vela takýchto pozeratelných kúskov sa nevidí, obzvlášť nie s takouto herečkou v hlavnej úlohe. 65% - 3* ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kříženec tarantinovky, telenovely a hodně praštěného comicsu. Kdyby ale do křížení nebyla zahrnuta ta telenovela, bylo by lépe, protože pasáže s Everlyinou matkou a hlavně dcerou spolehlivě ničí tarantinovsko-comicsovou atmosféru. Nechápu komu jsou určeny, protože pro děti ani pro citlivky zbytek filmu určitě není. A nás cyniky a milovníky ujetého humoru zase ta telenovelická složka znechucuje a otravuje. Takže film tak trochu pro nikoho. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno