Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (266)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skoro až béčková přenosová hlína, ve které na objednávku CIA implantují vzpomínky a do určité míry i schopnosti špičkového agenta do mozku sociopatické rváče. Ten jim po chvíli pláchne a začne po Londýně tropit neplechu. Je sice pravda, že děj je tak nějak jasně daný a linie s Gal Gadot totálně účelová, ale to vem čert. Akce má říz, celkově má film spád a navíc je tu Ten, který tančil s vlky, jenž ukazuje, že by si zasloužil nějaký ten řetězec vlastních costnerovek. Vůbec casting je věc, na kterou se mohl film spolehnout a člověk se musí chtě nechtě ptát, na co Vromen tu plejádu známých ksichtů nalákal. Slušná práce. 80% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Kevin je pořád dobrej a o to líp, že na starý kolena točí i filmy, který žeru a který vyhledávám. Akčňáky jak bič! Ať už nedávný 3 dny na zabití, tak teď tenhle další sladkej bonbon. Navíc obsazení v podání starejch dobrejch mazáků Oldmana a Lee Jonese je taky plus Criminalu! Možná, že je to místama překombinovaný, možná že diváci čekali i víc, možná to taky není nejchytřejší film, ale každopádně solidně baví! Kevova rozdvojená osobnost za 70% ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Agent CIA Bill Pope (Ryan Reynolds) je při cestě za hackerem "Dutchman(em)" chycen a umučen k smrti. O tom, kde se hacker skrývá, neví ani Popeův nadřízený Quaker Wells (Gary Oldman). Proto je pozván doktor Franks (Tommy Lee Jones), který se snaží přenést vzpomínky mrtvého agenta do vhodného kandidáta, ale tím je trestanec Jericho Stewart (Kevin Costner). Bohužel vše nejde podle plánu... Criminal má hodně dobrý casting, který nezaujme kvůli špatnému scénáři. Největším hereckým zklamánín je Scott Adkins, protože hraje doslova agenta "v pozadí" a v akci nedostane vůbec žádný prostor. Adkinsova role je prostě malá, dialog má pouze v jedné scéně a člověk se ve filmu nedozví ani jeho jméno. V závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to nebolo dobré. Niektorí priaznivci tú chvália, že ide o dobrý akčňák. Ja som neočakával od tohto filmu veľa, tak ako všeobecne so stárnucím Costnerom ani nečakám. Ale toto nevyšlo ani na to, že ide o tak jednoduchý žáner. Pri akčnom filme by ste sa nemali nudiť. Tu sa to ale mnohým nepodarí. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Opět nevěřte místním Homoidům a Bukvolidem! Jde sice o rozmixovanou čalamádu ze všech možných omletých ingrediencí, ale tak nějak kompaktní, hustou, učesanou, dost zábavnou a poháněnou motorovým Kevčou. V podstatě reverzní Nesmrtelný, kde si figurant tentokrát polepšil. Z vyhřátého a prkenného tělíčka Gájena Gejnoldse jej tady totiž naroubovali do sympatického, chlapáckého a skvěle hrajícího sociopatického psychomukla Kostěje Nesmrtelného, a celé to vytunili panteonem neméně schopných profláklých xichtů. Tedy mimo té ohyzdné a toporné izraelské štěrbiny, jež patrně výtečně ocumlává obřízky, a proto mi poslední dobou kazí estetický dojem z každého druhého filmu. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama