Reklama

Reklama

Patnáctileté dívky Colleen Collette (Lily-Rose Depp) a Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith) jsou posedlé jógou, milují své smartphony a nenávidí svou brigádu v obchodě se smíšeným zbožím Eh-2-Zed v Manitobanu. Ale když pradávné zlo povstane zpod kůry Kanady a ohrozí jejich vytoužené pozvání na velkou párty, děvčata spojí síly s legendárním lovcem lidí Guyem Lapointem (Johnny Depp), aby společně bojovali o své životy. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko se mi komentuje obsah pytlíku na zvracení. Znáte ten pocit, kdy je vám trapně za samotné postavy, které se vás 88 minut snaží zaujmout svým záchodovým ostrovtipem a vy při tom máte v rámci pudu sebezáchovy chuť zakřičet: "Proboha, už dost!"? Tak tady si ho užijete do sytosti. Chápu, že snímek Yoga Hosers je primárně určen pro mentálně zaostalé třináctileté slečny, které budou hýkat nadšením nad všudypřítomnou prostoduchostí. Avšak režisér Smith zapojil do snímku i hororové prvky a tím si chtě nechtě zároveň vysloužil pozornost hororového publika. Jestliže slintáte hororovým blahem při pohledu na dvě otravné teenky, které za doprovodu poprockové hudby pomocí svých košťat likvidují nacistické CGI klobásy, jste tu správně. Každý opravdový fanoušek hororu, neřkuli přímo hororový expert jako já, by však režisérovi tuto slátaninu bezpochyby nejraději omlátil o hlavu. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Infantilnost v Kanadě, nepřidá na náladě." Poněkud zdivočelý spin-off mrožího detektiva Guye Lapointe aneb to bylo tenkrát, když DNA měla žně. Další kolo "zábavného" pořadu Točí celá rodina, konkrétně Deppovic a Smithovic famílie. Z každého milimetru filmového pásu, z každého popkulturního odkazu i ze všech protikanadských fórků je cítit, jak se všichni královsky bavili. Bavil se režisér, i Depp coby "Gay" Lapointe si užíval setkání s Ex, bavil se i celý filmový štáb, určitě i včetně osvětlovačů a klapky. Nejvíc se vyřádily obě slavné ratolesti, ať už při esoterické joudajóze nebo s mikrofonem v kotěcích tlapičkách. Myslím, že se bavili i ti zdivočelí mininácíčci plnění zelím (mistr Pohlreich by zaplakal). Zkrátka všichni si to natáčení parádně užívali. Škoda, že zapomněli pozvat diváky, nebo aspoň mě, moc rád bych se bavil taky. Tak nic, snad až příště. Cvičení jógy skončilo, jen dvě srolované karimatky se krčí v koutě. P.S. Abych snad nedejbože nevypadal, že mám něco proti vražedným minináckům, to jen tady. Např.  Puppet Masters: The Littles Reich jsem dal 4* ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Presne ten druh filmov, pri ktorom si hovoríte neustále čo sa to dopekla deje? Smith išiel strašne nediváckou cestou a mám pocit, že sa zabáva na tom ako divákov nasiera. A robí to v kruhu svojej rodiny a s úsmevom na tvári. Yoga Hosers sú druhým dielom Kanadskej trilógie vychádzajúcej z podcastov aké Smith robil. Príbeh Kanadských nacistov a zabijáckych párkov, satanistických kultov a iných podivností o ktorých je celý tento príbeh aboot je natoľko divný, že je vlastne super. Nič tam nedáva zmysel. Vyžaduje si to od vás veľkú dávku pochopenia a otvorenej mysle... pretože príbeh sa nikam neposúva a je len dekoráciou v živote dvoch študentiek, ktoré majú radi podivnú yogu a snažia sa nebyť basic. Rovnako ako Tusk to vo mne vzbudzuje nadšenie a zároveň to v mnohých ohľadoch nenávidím za tú prízemnú tuposť. Ale bavil som sa. Strašne by som chcel vedieť či potom rodinka Deppovcov a Smithovcov skočí po natáčacom dni na palacinky s javorovým sirupom. Kopec odkazov na Moose Jaws potešia. Teším sa. ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se brát Yoga Hosers s nadhledem a i jsem se na ně těšil, ale strašně mě film zklamal. Bylo mi jasné, že to bude příběhově naprostý úlet, ale tohle není úlet, tohle je kravina prodávaná jako nějaký hlubokomyslný kousek. Výkony jsou všechny parodické a praktický nic nefunguje, ať už vizuální efekty, tak jakýkoliv vtípek. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith se pomátl už před několika lety, nyní to bohužel jen potvrzuje. Tvůrce, který kdysi pozurážel všechny okolo a ničil bránice diváků, momentálně jen zoufale přešlapuje na místě, dávno není tím drzým chlapíkem a dávno zmizel z námi milovaného New Jersey, kde mu i jeho hrdinům bylo o poznání lépe. Tím, že tyhle dvě trubky pracují v obchodě, chtěl možná připomenout milované losery, kteří se kopali do zadku a štvali své zákazníky, jenže tehdy se mluvilo o docela důležitých věcech, dialogy byly vypointované, rychle nás přetáhly na svou stranu a stejnou vlnu. A byl z toho ďábelsky vtipný kult. Naše závislačky na mobilech a józe jen melou kraviny, těží z toho, že jednu obsadil otec režisér (a scénárista) a druhá má slavné rodiče rovnou oba a oba se na plátně ztrapňují. Dcerky nicméně nejsou úplná dřeva, Lily-Rose Melody Depp obzvlášť ne, jen by potřebovaly méně unavený a méně zbytečný kus. Potápíme se a přerostlý teenager Smith je zatraceně mizerným kapitánem. Navíc ty dvě hvězdy jsou dost velkorysé. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. ledna 2016 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Natáčení skončilo 12. 1. 2015, poslední natáčecí den se dělaly převážně efekty. (kellne)

Reklama

Reklama