Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (390)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně pohodový a zábavný snímek o nepříjemném kuchaři, který se chce opět vrátit na výslunní. Pro milovníky eskapád Zdendy Pohlreicha skoro povinnost, pro milovníky pohodových filmů, další dobrý kousek s výbornými hereckými výkony, kde exceluje Bradley Cooper, kterému role opravdu sedla. Navíc veškeré jídlo vypadá dokonale. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Slušně mi z toho vyhládlo a celou dobu se mi zbíhali sliny, ale to je tak všechno. Není to naprostá nuda, ale příběh mne vůbec nezaujal, to už spíš to krásné nasnímané jídlo. Hodně mi vadilo, to že má hlavní postava poměrně temnou minulost, což z toho udělalo naprosto tuctové drama o pádu a vzestupu. Kromě Bradleyho tu herecky nikdo moc neoslovuje, 3 dobré herečky v malých rolích jsou přímo plýtvání a všechno to padá prostě na práh průměrnosti. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Herecká plasticita a živelnost Bradleyho Coopera ohromuje, ale jinak je tahle lehce extrémisticky působící honba za Michelinem trochu moc učesaná a pro běžného konzumenta, který se spokojí s kebabem od vedle, ale delikatesy mu nic moc neříkají. Představoval bych si méně rutinní vypravování a více zajímavých postav tak jako byla ta hlavní. Minimálně Sienna Miller mohla být, stejně tak Daniel Bruhl, či trestuhodně nevyužitá Alicia Vikander, který strhne i na absolutním minimu prostoru. Tyhle pokrmy nejsou o procesu najezení se, ale o emocích. To stejné čekám od filmu, ale jsou patrné nedodělky. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Trailer mě zaujal a Coopera mám poslední dobou v hledáčku, tak jsem se k tomu i přes vlažný přijetí dopinkal a nelituju. Je sice pravda, že to místy působilo nedovařeně - chabě řešený odbočky a nepříliš uvěřitelná změna chování v závěru, ale i tak mělo kuchyňský napětí svý kouzlo, herecky jedničkový, příjemně mi to uplynulo. Do emocí pěknýho loňskýho CHEFa tady sice bylo daleko, ale jako studie složitýho perfekcionistickýho idiota to boduje. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ke gastronomii mám vskutku daleko a vlastně jsem asi ani pořádně neviděl (kromě výživného, ale více feel good orientovaného Chef) žádný film z tohoto prostředí. Jenže tak ladně podaný a navíc skvěle obsazený kousek jsem opravdu nečekal a dlouho odkládal. Uvítal bych pouze více mé oblíbené Alicie Vikander, ovšem Bradley Cooper byl naprosto neskutečný ve všech polohách a tu roli šéfkuchaře se vším všudy jsem mu naprosto věřil. A se Siennou Miller mají úplně neskutečnou chemii mezi sebou. Zíral jsem, jaký skvost jsem si málem nechal ujít...9/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Původně se film měl jmenovat Chef, ale tento název už použil Jon Favreau pro svůj film Chef (2014). (JORDY)
  • Postava Heleny, ktorú si zahrala S. Miller, sa mala pôvodne volať Sweeney, avšak režisér sa rozhodol použiť Sweeney aspoň ako jej priezvisko v scéne, kedy rozpráva o svojom bývalom manželovi. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama