Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupinka lidí bojuje o život ve městě zamořeném zombie. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (105)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Rozbiehajúca sa zombie nákaza, panikáriace mestečko a grupa rozdielnych ľudí, ktorá sa snaží prežiť. Aj keď je to pomerne tradičná schéma zombie hororov, je "Dead Rising" v skutočnosti založený na rovnomennej hre. Ktorú síce nepoznám, ale tipoval by som, že bola zábavnejšia a hodnotnejšia než tento film. Pozerať sa síce dá, no nie je ničím zaujímavejší od desiatok či stoviek podobných zombie survivalov. Natočené aj obsadené v pohode, hororové moc nie; skôr akčné a sem-tam ozvláštnené humornými scénkami (na chvíľu som si spomenul aj na "Sharknado") a dokonca aj post-apo momentmi typu "Doomsday". A napriek tomu všetkému to stále nič moc nie je. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně povedený zombie horor. Tady tvůrci přišli zase s inovací zombie, kdy jsou schopny použít různé předměty a dokonce se lidstvo dokázalo ubránit a vymyslet lék. Přesto jako vždy se to podělá což je dobře na to čekáme. Film je hodně zábavný a celé to vyznívá do komedie pěkně cynické. Pěkný jatka při řádění dělají hlavní postavy a krev stříká po litrech. Já se skvěle bavil na tenhle druh filmu je to hodně dlouhé, ale nenudí to. Ps-ten debil v tom studiu neměl chybu dobrý černý humorista. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat. Tento film je enormní píčovina! Příběh ve stejnojmenné hře stál rovněž za hovno, ale alespoň jste mohli masakrovat zombíky za použití nejrůznějších zbraní, což člověka na pár chvil zabavilo. Příběh v tomhle filmu je snad ještě více pofidérní. Absolutně se na něj nedá koukat, stejně jako na ústřední tři postavičky, které vyhrabali v ubohých seriálech a neúspěšných TV filmech, takže i ten, kdo film doposud neviděl dovede vydedukovat, že si zrovna s herectvím netykají. Zmínku si zaslouží pouze akce, které je bohužel hrozně málo. Celá omáčka kolem je nepoživatelná. Hrozně to zapáchá amatérismem. Dost mi také vadily živé vstupy ze studia, kde vede rozhovor hloupá moderátorka s ještě hloupějším hostem. Jako celek je to velký hnus a silně zmařený potenciál. Chtělo to více akce, sympatičtější postavy a hlavně méně těch zbytečných keců. Film se moc soustředí na debilní příběh a pro nic jiného nezbývá čas. Přitom má tahle píčovina skoro dvě hodiny. Dávám jednu zapráskanou hvězdu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Když scénář napíše zombie, bude příběh trochu …. bezmozkový. Zlovolné zelené mozky a hladové zombie duté lebky usilují o čerstvé maso hrdinů v příběhu, který hlavně v závěru ztrácí i ty poslední zbytky logiky. Nevadí. Jde tady hlavně o řežbu a ta je zábavná. SHRNUTÍ: Když chcete vypnout a potěšit se pohledem na vraždy a cákance krve. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vcelku obstojná zombie záležitost se zbytečně dlouhou stopáží, která se ale nakonec dala zvládnout. Akce, konspirace, vyšší zájmy. Ten orwellovský rozměr potěšil, jelikož byl hodně reálný. S odstupem času je ale vidět, že nakonec nebude třeba sledovacích zařízení, anžto lidi na sociálních sítích na sebe řeknou i to, co by nechtěli. Akce je napínavá a hned úvod má pěkné napětí. Tedy klauni jsou sami o sobě nic moc, což teprve zombie klaun! Jedna z nejnapínavějších scén se odehraje na ještěrce ve skladišti. Místy vtipné. Zombie se po většinu času nepohybují raketovou rychlostí, což přidává na realističnosti. Většina scén by zřejmě vypadala ve skutečnosti podobně, jen asi TV stanice, co celou dobu o dění v zóně informuje, by zřejmě dlouho nevysílala... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Při scéně ve skladu si můžeme všimnout, že jeden člen ze skupiny Logana (Rob Riggle) hraje hru "Dead Rising", podle které je film natočen. (sQelle)
  • Dej filmu zachytáva udalosti, ktoré sa odohrali po skončení hry Dead Rising 2 a pred začiatkom Dead Rising 3. (beso74)
  • Chase (Jesse Metcalfe) má na sebe oblečené tričko, na ktorom je zobrazený Servbot, postava z PC hry Mega Man Legends, ktorú podobne ako Dead Rising produkovalo štúdio Capcom. (beso74)

Reklama

Reklama