Reklama

Reklama

Šílení kanibalové

  • USA The Bad Batch
Trailer

VOD (1)

Vyhnaná do pusté země plné vyděděnců, hledá své místo někde mezi drogami napuštěnou pouštní komunitou a enklávou kanibalů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (114)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Úvodními scénami mě spadla čelist hodně nízko. Kanibalismus ve filmu? Chov lidí na maso? Špatná sorta s touhle tématikou hlavu rozhodně nedělá. Vždy jsem tušil že Jason Momoa skrývá obrovský potenciál pro podobné role a mé tušení se mě vyplnilo. Jima Carreyho jsem poznal jen podle mimiky a schválně se nechte lidi překvapit zda-li vůbec ve filmu promluví. Neznámá režisérka každopádně dokonale upoutala mou pozornost a klidně bych jí svěřil další díl Mad Maxe. 65% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně to nejpsychedeličtější, nejalternativnější, nejnesrozumitelnější, ale třeba i nejpoetičtější postapo, se kterým jsem dosud měl tu čest. Syrově brutální začátek mě překvapil, ale už tehdy mi bylo divný, že by se Arlen v pustině ovládané kulturistickými kanibaly tvářila a chovala spíš jako kdyby si vyšla na relaxační špacír za město. A záhy jsem už používání logiky vzdal a jen se díval a divil a díval a divil... Po Sama nocí tmou další prapodivnej výplod persko-americký podivínky a zatraceně zajímavej filmovej počin. I zajímavá hudba, která mi dobře sedla. Jen ti Ace Of Base mi ke kanibalský hrůzoakci nějak neštymovali. P. S.: Jima Carreyho jsem poznal až z titulků. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začalo to krásně brutálně, ale jen co jsem se naladil na tu správnou notu, zvrhlo se to do pomalého bloumání po poušti či podivných destinacích, které byly do určité míry bizarní, ale zase ne tak, aby se na tom dal postavit celý film. Oceňuji solidní vyprahlou atmosféru a hodně se mi líbili herci. Především Jim Carrey mě bavil. Ale po stránce příběhové mě to nějak neoslovilo a přiznám se, že jsem se občas nechytal, takže pořádně nevím, co si mám o filmu myslet. 30% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ako Mad Max a Hory mají oči v jednom. Následne sa však ukáže, že toto zdanie bol čisto vizuálny klam. Nič zásadné sa nedeje. To nič je popreplietané snahou o filozofovanie o zmysle života. To je našťastie či bohužiaľ, záleží ako Vám to sadne, striedané pasážami bez kecov. Vtedy si má divák asi užiť, aký hic to tam pri natáčaní bol. Vazbič z Hry o trůny a starý Neo sa tú prázdnotu svojou účasťou snažia rozptýliť. Márne. Jediné čo môžem pochváliť je účasť slávneho ksichtu, ktorú si vlastne za celý film neuvedomíte (a to je tam pritom jednou z hlavných postáv). ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Všechny předpoklady pro super exploatační úlet -- výrazná "dieantwoordí" stylizace, šílený casting, vyvrženecká pouštní krajina -- bohužel dusí absence pořádnýho děje a zabržděný spád. Má to šanci stát se kultovkou jako napimpená drsná uhrančivá alternativa (vybavím si SPRING BREAKERS), mě ale zdaleka nenaplnilo. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Režisérka Ana Lily Amirpour má v oblibě klasickou tvorbu efektů. Hlavní designér make-up efektů Tony Gardner tak měl plné ruce práce. (Caszidy)
  • Většina natáčení probíhala v Bombay Beach v Kalifornii. Bombay Beach je technicky stále částí Nilandu v Kalifornii a mnoho místních bylo do filmu obsazeno jako komparz. (Caszidy)
  • Vzhledem k faktu, že film byl natáčen v extrémních podmínkách za vysokých teplot a primárně v exteriérech, tak nebyla použita soundstage pro nahrávání zvuků. (Caszidy)

Související novinky

Jim Carrey kanibalem

Jim Carrey kanibalem

20.03.2015

Jméno Ana Lily Amirpour vám asi nic neříká, už brzy by se to ale mohlo změnit. Mladá režisérka, která loni debutovala upírským hororem Sama nocí tmou, patří mezi nejsledovanější nové tváře. A její… (více)

Reklama

Reklama