Reklama

Reklama

Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (453)

juta 

všechny recenze uživatele

Nerve je přesně ten typ filmu, který mám rád a chvílema mi připomínal Modrou velrybu, která zrovna v době sledování byla velmi populární, ale myslím si, že by se takováto hra dala vytvořit i ve skutečnosti, jen bez určitých aspektů, které by ve skutečnosti prostě nešly udělat, ale zpátky k filmu. Emma Roberts jako hlavní hvězda fungovala společně s mladým Francem a jejich počínání mě bralo. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Očekáváte ultimátní vydíračku, tajemně vedenou prostřednictvím jakéhosi Velkého bratra? Dostanete příběh o tom, že i dnešní pubiny umí být otravné, pubíci marně skrývají svou homosexualitu a celá ta mladá polulace podléhá místo céčkům těm ,,internátům", jak říkává má milá, k znechucení stále ještě živá, paní sousedka. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hraješ - máš peníze, nehraješ - přijdeš o ně. Vadí-nevadí, flaška a výzva. Diváci skrytí v anonymitě s chutí sledují hráče, a pokud má hráč zemřít i v reálném světě, nemají problém s tím stisknout ANO. Nejnapínavější scény kromě závěru jsou motorka a žebřík. Motorka je navíc pěkně svižně natočená. V rámci žánru průměrný snímek si drží slušné tempo. Největší plus však vidím v pranýřování stupidních her na internetu, jimž je ochotno propadnout velké množství lidí bez ohledu na to, jaké budou následky. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nemám podobné filmy v oblibě, protože jsou vlastně na jedno brdo a já prostě nemám rád filmy na jedno brdo. Tenhle podžánr s tím, co je kdo ochoten udělat pro prachy a slávu, se v poslední době hodně rozjel, je jen otázkou, jestli ten apel dojde na správná místa a jestli vůbec cílovým adresátům dojde, jako docvakne. Jinak je to slušně natočené, výprava fajn, konec mě mile překvapil, ale stejně to prostě není můj šálek kávy. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Solidní příběh a skvělá atmosféra, za nimiž značně pokulhává celkové zpracování a rozpačité herecké výkony. Nerve by byl pravděpodobně lepší jako krátkometrážní film na Youtube, protože 96 minut je zde vážně až moc. Film je totiž značně roztahaný, což má za následek spoustu hluchých míst, které kazí celkový dojem z jinak působivého provedení. Snímku také moc nepomáhá finále, které je, mírně řečeno, prostě praštěné. Nicméně, na některé úkoly a zvláště na Emmu Roberts je prostě radost pohledět! „Are you a Watcher? Or a Player?“ ()

Galerie (92)

Zajímavosti (16)

  • Knižná pasáž, ktorá sa rýchlo posúva na začiatku záverečných titulkov, je z 1. kapitoly mnohokrát sfilmovaného klasického románu Charlesa Dickensa „Veľké očakávania“, v modernej verzii najznámejšieho pod filmovým titulom Veľké nádeje (1998). (Arsenal83)
  • Když si Vee (Emma Roberts) zkouší v obchodě šaty, je jí řečeno, že šaty jsou příliš drahé. Jde tak o odkaz na film Pretty Woman (1990), kde hrála hlavní roli Julia Roberts, tedy teta Emmy Roberts. (Reesam)

Reklama

Reklama