Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zvláštne, že po hlúposti o lesbických upírkach nakrútil režisér takúto pecku. Rodinka sa nasťahuje do nového domu, s ktorým (zase) nie je niečo v poriadku. Našli tam totiž pred rokmi vyvraždenú rodinu, a posledná rodina zmizla. Dcérenka zisťuje, že v dome nie sú sami, avšak nikto jej neverí. Problémom hororu je len značná neoriginalita, čo však pramení z toho, že len nedávno bol v kinách "The Boy". Už z traileru je zrejmé, že je to taká zjednodušená variácia, kde sa žiadne veľké prekvapenia čakať nedajú, no napriek tomu sa objaví niečo, s čím divák nepočíta. Záporák je vydarený, herci sú sympatickí a film si udržuje potrebnú dávku napätia. Páčilo sa. Režisér sa posnažil a ani neviem, či by sa z toho dalo vytrieskať viac. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Som rád, že u nás sa nestavajú domy s dutými stenami :-) Priemerný hororík, ktorý pred záverom prichystá malé prekvapenie, ktoré je ale príliš priehľadné, než aby ste mu aspoň na chvíľu skočili na lep. Ale takéto domové horory mám rád a keď začujem doma nejaký podozrivý zvuk, tak si možno na tento film aj spomeniem. Pri rozhodovaní o 2 a 3 hviezdach rozhodol záver, ktorý nie je v tomto žánri úplne typický a potešil. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že filmů s podobným námětem existuje už několik, nečekal jsem žádné velké zázraky. Přece jenom však mohl tvůrce přijít s nějakou originální myšlenkou, nebo divákům alespoň nabídnout solidní psychologickou jízdu, vygradovanou slušnou porcí napětí a trochou té brutality a jak se ukázalo – to druhé bylo správně. Originality se tu totiž moc nedočkáme. Phil Claydon však nechtěl jen bezduše kopírovat své kolegy a opravdu se snažil natočit to nejlepší, co je v jeho silách.    Pokud přežijeme poněkud pomalejší rozjezd, ve kterém se především seznamujeme s tříčlennou rodinou a jejich novým barákem, budeme odměněni postupně se zlepšující atmosférou, okořeněnou o několik brutálnějších scén (zvláště pak v závěru). I výběr herců a hereček nebyl špatný. Erin Moriarty i Nadine Velazquez jsou pohledné herečky a kameraman si dost často neodpustil zabírat jejich výstřihy – což jistě ocení především muži. Ve chvíli kdy dům začne vydávat své tajemství a na scéně se objeví nechtěný „nájemník“, se však dostaví i jistá forma nešváru (nelogické chování členů rodiny, poté i policie při prohlídce domu). Nerad to říkám, ale ke konci byla ta rodina tak blbá, že si svůj osud zcela zasloužila. Přitom měli tolik možností, jak to celé mohlo dopadnout úplně jinak.    Za ty roky jsem si už docela zvykl na stupidní chování a rozhodování postav a nejsem v žádném případě příznivcem happyendů, ale i tak mě konec spíše zklamal. Jasně objeví se pár brutálních záběrů, vše vyvrcholí ve finální zúčtování, ale i tak jsem z toho byl poněkud otrávený. I tak však souhlasím, že jde o lehce nadprůměrnou podívanou, která rozhodně není žádnou ztrátou času. Dorian Kingi coby představitel záporáka byl hodně dobrý a na někoho takového narazit v baráku v noci, asi bych se posral nebo rovnou dostal infarkt a měl by to o mnoho jednoduší. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Crawlspace je horor s nametom,ktory som uz videl v inom filme,cize ma to nejako neprekvapilo,lenze bohuzial v tomto je to prevedenie slabsie hlavne kvoli dlhemu rozjazdu,ktory je nudny,aspon,ze herecky boli pekne,bolo na co pozerat,potom pride finale,ktore je samozrejme napinave a ma to grady,no a potesil ma aj zaver,ten bol fajn,cize aspon to zvysilo hodnotenie mojimi ocami...:-) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nečum na trailer, nečti komentáře a rovnou si to stáhni. Myslim samozřejmě film, ne předkožku, ty prase! Pokud ti to však nedalo a dál čteš tyhle stupidní řádky, prozradim ti jen jedno: ne všechny věci se jeví tak, jak ve skutečnosti jsou. Kromě tohodle překvápka se pak navrch ještě dočkáš snesitelných ksichtů, slušnýho záporáka a hodně povedený závěrečný naháněčky, po níž, jak se zdá, nebude prostor pro hepyjendy. Nebo jo? Tak už neser čas a přesvědči se sám! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama