Reklama

Reklama

Carnage Park

Trailer 1

Obsahy(1)

Vivien je perfektným príkladom toho, keď sa niekto ocitne v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Počas jej návštevy banky sa stane rukojemníčkou dvoch lupičov, ktorí ju pri úteku odvádzajú so sebou. Keď dorazia na súkromný pozemok a prídu do kontaktu s vlastníkom, Vivien si uvedomí, že je jej cestou k záchrane. Čoskoro však zistí, že najhorší deň jej života sa ešte len začína. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní sedmdesátkový vizuál, sympatická hlavní hrdinka a slušný hudební podklad. Tohle se mi líbilo. Bohužel jinak to bylo o ničem. V zásadě se jedná o nenápaditou honičku s minimum gore a naprosto idiotským záporákem. Závěrečná čtvrthodina, která měla být pravděpodobným vrcholem, se zvrhla ve zmatené cvičení s rušní kamerou, za které by se nestyděla ani ta největší FF sračka. Zklamání. 20% ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Jakožto hororový expert zpravidla uděluji plusové body každému hororu, který se v pozitivním smyslu slova nějakým způsobem vymyká zaběhlým žánrovým postupům. Carnage Park je z hlediska formy zpracován opravdu netradičně, avšak v daném případě se bohužel jedná o negativum. Hypnotický audiovizuál, ke kterému se zejména v závěru filmu přidá ještě roztřesená kamera, vystřeluje diváka tu do vln meditace, tu do bouře chaosu. V odlišném žánru bych toto tvůrčí pojetí ocenil, avšak v hororovém filmu nikoliv, jelikož tím pádem vůbec nezbylo místo na kvalitní hororovou atmosféru. Horor tak nedokáže diváka plně vtáhnout a když se k tomu místy ještě přidají trhliny v logice, tak jsou dvě hvězdičky maximem, které ode mě Carnage Park obdrží. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Vivien je perfektným príkladom toho, keď sa niekto ocitne v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Počas jej návštevy banky sa stane rukojemníčkou dvoch lupičov a tí ju pri úteku odvádzajú so sebou. Keď prichádzajú na súkromný pozemok a prídu do kontaktu s vlastníkom, uvedomí si, že je jej cestou k záchrane. Čoskoro však zistí, že najhorší deň jej života sa ešte len začína. - Ani zďaleka som netušil, že by sa počas zdĺhavého čakania na Blackburn objavil zaujímavý Hixploitation horor, pretože tento subžáner je v poslednej dobe málo aktívny. Mickey Keating ma po svojich minuloročných hororoch, ktoré u mňa dopadli priemerne, presvedčil o svojich kvalitách. Perfektne vypracované rozlahlé prostredie, realistické kulisy a účinný filter ma preniesli späť do rokov, ktoré som nikdy nezažil. Herecký výkon hlavnej herečky bol presvedčivý a v tých šatôčkach vyzerala fakt príťažlivo, takže som s ňou súcitil. Gore vyzeralo u tohto hororu velmi dobre a bolo ho tu dosť velké množstvo, takže som spokojný. Mickey Keating si opäť neodpustil svoje psychologické a halucinogénne hry s divákmi, takže tu je mnoho nepríjemných zvukov a obrazov. Zdalo sa mi, že scenár mohol byť trochu intenzívnejší, pretože napriek krátkej stopáži som mal niekedy pocit zdĺhavosti. Mickey Keating však v tejto oblasti opäť nesklamal, takže asi vie, že menej je niekedy viac. Taktiež mi úplne nesedel neprehladný záver v tme, ale aj Mr. Zombie použil tento štýl vo svojich začiatkoch a neskôr sa stal hviezdou. Carnage Park ma naozaj príjemne prekvapil a už sa nemôžem dočkať ďalšieho pripravovaného hororu tohto režiséra. + Larry Fessenden + herec z Starry Eyes, Freaks of Nature a Tales of Halloween + herec z Dementia, Tales of Halloween a Worry Dolls ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek mě chytl hned na začátku a nepustil až dokonce. Moje spokojenost nezná mezí, protože něco takovýho jsem opravdu nečekal. Akční, napínavej psychoteror, kterýmu dominuje moje oblíbenkyně Ashley Bell. Ashley je s každou novou rolí lepší a lepší. Po audiovizuální stránce je to taky nářez. Jediný co bych filmu vytknul je ten závěr ve tmě. Hodnotím z odstupem času ( 3 dny ) abych si byl jistej, že moje nadšení za pár dní nevyprchá. Nevyprchalo. Je to ( nečekaná ) pecka. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Má to niečo do seba. Naturalistické, drsné, dosť psycho. Čudný koniec. Kombinácia hixploitationu (aj keď teoreticky o čistý hixploitation nejde, keďže hrdinka je miestna a zastávam názor, že hrdinovia hixploitationov by mali byť "cudzinci" v divnom prostredí, ktorému nerozumejú), možno sčasti exploitationu (ale ten to ozaj len jemne lízlo) a „loveckého“ trileru. Oceňujem drsné scény, pôsobivú atmosféru/výpravu, rozumne zvolenú nízku minutáž a prekvapivo kvalitné postavy (akceptovateľné obete, magor, dvojica menších magorov, rozpoltený šerif, zamestnanec banky). ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Timeline: 5. května 2015 byli do filmu obsazení Ashley Bell, Darby Stanchfield, Pat Healy a Alan Ruck. Natáčet se začalo o šest dní později. Světovou premiéru si sedmdesátkový krimi survival horor odbyl v lednu roku 2016 na filmovém festivalu Sundance. V březnu 2016 pak byl promítán v Austinu na festivalu South by Southwest (SXSW). Práva na distribuci odkoupila společnost IFC Midnight, která film do kin nasadila 1. července 2016. (Hal_Moore)
  • Režisér Mickey Keating pátral dlhý čas po ideálnom mieste pre natáčanie, keď náhodou počas cestovania narazil na miesto s názvom Koch's Movie Ranch v Kalifornii. Na mieste našiel vybudované tunely, smetisko a zhrdzavené autá, ktoré potreboval, takže sa rozhodol toto miesto využiť. (Marceloo)

Reklama

Reklama