Reklama

Reklama

Carnage Park

Trailer 1

Obsahy(1)

Vivien je perfektným príkladom toho, keď sa niekto ocitne v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Počas jej návštevy banky sa stane rukojemníčkou dvoch lupičov, ktorí ju pri úteku odvádzajú so sebou. Keď dorazia na súkromný pozemok a prídu do kontaktu s vlastníkom, Vivien si uvedomí, že je jej cestou k záchrane. Čoskoro však zistí, že najhorší deň jej života sa ešte len začína. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek mě chytl hned na začátku a nepustil až dokonce. Moje spokojenost nezná mezí, protože něco takovýho jsem opravdu nečekal. Akční, napínavej psychoteror, kterýmu dominuje moje oblíbenkyně Ashley Bell. Ashley je s každou novou rolí lepší a lepší. Po audiovizuální stránce je to taky nářez. Jediný co bych filmu vytknul je ten závěr ve tmě. Hodnotím z odstupem času ( 3 dny ) abych si byl jistej, že moje nadšení za pár dní nevyprchá. Nevyprchalo. Je to ( nečekaná ) pecka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nakonec to vůbec není špatné, i když se to tváří jen jako další survival. Má to takovou správně krutou atmosféru filmu "Hory mají oči" bez toho, aby zde byli nějací mutanti. Ale o zrůdy nepřijdete, to rozhodně ne. Děj se soustředí na jednu postavu, ale ta je pořád v pohybu a pořád se něco děje. Spokojenost. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mickey Keating je bohužel průměrný režisér a byť zde sliboval slušnou řezničinu, nedostali jsme ji. Pár solidních gore scén tady je, ale slabší vizuál, nesympatická hlavní hrdinka, nepřílíš zábavný průběh řadí Carnage Park mezi průměry a přitom samotné prostředí mělo náběh na parádní survival v rukou někoho zručnějšího by jsme dostali ráznější podívanou. Zhlédnout se však dá. 55% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní sedmdesátkový vizuál, sympatická hlavní hrdinka a slušný hudební podklad. Tohle se mi líbilo. Bohužel jinak to bylo o ničem. V zásadě se jedná o nenápaditou honičku s minimum gore a naprosto idiotským záporákem. Závěrečná čtvrthodina, která měla být pravděpodobným vrcholem, se zvrhla ve zmatené cvičení s rušní kamerou, za které by se nestyděla ani ta největší FF sračka. Zklamání. 20% ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Jakožto hororový expert zpravidla uděluji plusové body každému hororu, který se v pozitivním smyslu slova nějakým způsobem vymyká zaběhlým žánrovým postupům. Carnage Park je z hlediska formy zpracován opravdu netradičně, avšak v daném případě se bohužel jedná o negativum. Hypnotický audiovizuál, ke kterému se zejména v závěru filmu přidá ještě roztřesená kamera, vystřeluje diváka tu do vln meditace, tu do bouře chaosu. V odlišném žánru bych toto tvůrčí pojetí ocenil, avšak v hororovém filmu nikoliv, jelikož tím pádem vůbec nezbylo místo na kvalitní hororovou atmosféru. Horor tak nedokáže diváka plně vtáhnout a když se k tomu místy ještě přidají trhliny v logice, tak jsou dvě hvězdičky maximem, které ode mě Carnage Park obdrží. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Režisér Mickey Keating pátral dlhý čas po ideálnom mieste pre natáčanie, keď náhodou počas cestovania narazil na miesto s názvom Koch's Movie Ranch v Kalifornii. Na mieste našiel vybudované tunely, smetisko a zhrdzavené autá, ktoré potreboval, takže sa rozhodol toto miesto využiť. (Marceloo)
  • Timeline: 5. května 2015 byli do filmu obsazení Ashley Bell, Darby Stanchfield, Pat Healy a Alan Ruck. Natáčet se začalo o šest dní později. Světovou premiéru si sedmdesátkový krimi survival horor odbyl v lednu roku 2016 na filmovém festivalu Sundance. V březnu 2016 pak byl promítán v Austinu na festivalu South by Southwest (SXSW). Práva na distribuci odkoupila společnost IFC Midnight, která film do kin nasadila 1. července 2016. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama