Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer nedbá na varování a snaží se najít lék, který by jí vrátil, o co přišla. Geralt nechtěně vystaví Marigolda nebezpečí. Pátrání po Ciri nabírá obrátky. (Netflix)

Recenze (70)

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tenhle díl jsem se těšil hodně, první setkání Geralta a Yenn. Na konci lehce zklamán, jelikož se mi zdá, že nějaká ta jiskra mezi oběmi postavami tam prozatím není, jestli to je tím, že oba herci k sobě nic necítí a neumí to pořádně zahrát, nevím. Avšak zde Yenn jako postava se ukázala tak, jak jí známe, tedy, že je schopna všeho pro své osobní cíle. Bohužel linka s Ciri je zde slabá, vyloženě se člověk těší, až se to vrátí zpět ke Geraltovi. Od Džina jsem čekal asi trochu více, ale popravdě, on ani ve hře nebyl zrovna nějak extra vyobrazen, tak chápu tu inspiraci tajemnem. 4*. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to....no jasne...magie! No keď som toto v českom dabingu počul chcelo sa mi smiať. Hráči prvého dielu si určité spomenú na čo narážam. Inak k epizóde nemám ,čo povedať. Možno nudnejšie a menej prepracované ako minulý diel ,ale stále sa to celkom vydarilo. Mám rovnakú výčitku ako k minulému dielu - niekedy sú tie efekty fakt k smiechu ( no u tohto a minulého dielu sú chybné scény v rádoch pár sekúnd takže som to schopný ignorovať). Po dlhej dobe som tiež vyskúšal český a poľský dabing a musím povedať ,že sú obidva vydarené. Ak vyberiete český ,ničím si neuškodíte ( možno sa aj párkrát nechcene zasmejete)... ()

Reklama

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomhle seriálu panuje pozoruhodný kontrast dobrého a odpadního seriálu, pokud by se jednalo pouze o Geraltovu linku kde zabíjí příšery, potkává postavy z knih na svých cestách a poté by přišlo poslední přání, dal bych seriálu určitě 4 hvězdy. Matoucího přeskakování v časoprostoru, totálně random jihoamericko/africké indiánky bez jediného významu v ději, totálně random orgie, furt zbytečně vystrčený prsa aby to připomínalo hru o trůny, špatné přímořské bradavice, nedotaženost akčních scén, a atmosféra jak z omalovánky, dělají z této série podprůměrnou záležitost. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další ze samostatných epizod. Tentokrát není opravdu příliš o co stát, snad kromě Yennefer, která má všeobecně potenciálu dost, důležité však bude určitě to, jak se s ním bude dále pracovat a rozvíjet její postavu. Tak jako tak je tu mytologie pramálo a v každém dílu minisérie nová jména a nové postavy, které přináší tak trochu chaos, ovšem v trestuhodném slova smyslu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Jedná se o adaptaci povídky „Poslední přání“. Na tuto povídku lehce navazuje poslední díl herní série – „Zaklínač 3: Divoký hon“, ve kterém se Geralt spolu s Yennefer snaží zvrátit Geraltovo poslední přání  – aby spolu byli navždy svázáni osudem. Čarodějka chce totiž zjistit, zda je jejich láska opravdová či pouhým důsledkem džinovy moci. (Luicy)
  • V knižní předloze Geralt (Henry Cavill) a Marigold (Joey Batey) rybaří a chytají velkého sumce, zatímco v seriálu přichází bard za zaklínačem s tím, že se již roky neviděli a ptá se jej, co dělá. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama