Reklama

Reklama

Zajatci času

  • USA Time Trap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina studentů archeologie se rozhodne prozkoumat hluboké jeskyně v Texasu, aby našli svého oblíbeného profesora. Muž se ztratil při expedici za nejasných okolností. Cílem profesora bylo najít "fontánu mládí". Když studenti vstoupí do škvíry v meziprostoru, ukazuje se, že podzemní čas běží mnohem pomaleji než na povrchu. Zbaveni jakékoliv pomoci zvenčí, musí jít hlouběji do jeskyně, což vede k objevu jednoho z nejzajímavějších tajemství minulosti. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (128)

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale ty hlavní hrdinové mě tam od začátku všichni hrozně rozčilovali, jinak by to byl docela zajímavý futuristický akční film, ale nominovat na studium paleontologie dvě blondýna a jedno hezouna, je prostě podle mě filmová sebevražda, kdy si každý divák řekne "No jasně".Škoda, pointa i celá zápletka je výborně vymyšlená, jen ty postavy byly podle mě nešťastně zvolené. Konec překvapí! ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Davno ma nepotesil nejaky lacacik tak, ako toto nenapadne Sci-Fi. Super pocit z filmu mi zobrali len tie obcasne teengerske kecy o niecom, co je poslednych 5 minut kazdemu jasne. Inak to bola prijemna oddychovka, ktora vdaka super napadu nenudi. Vacsina filmu sa odohrava v jaskyni, co by mozno mohlo odradit, ale tu sa bat nemusite. Bavilo ma to hlavne kvoli stopazi, kedze za tych 85 minut som sa fakt ani raz nepristihol, ze by som nieco potreboval hejtovat. Postavy sympaticke, dej vysvetleny celkom obstojne, efekty sice slabsie, ale oci ma neboleli. Kvitujem dlzku, no na konci mi predsa len trosku vadilo, ze to bolo take na rychlo. Takze davam solidne 4* s vedomim, ze tento film si urcite zapamatam na dlhsie. ()

Reklama

septic 

všechny recenze uživatele

zbožnuju, když se někdo nebojí chytit šíleného nápadu a zpracuje ho, aby to nevypadalo přepáleně. Kromě klasické archeologické stupidity, že středoškoláci v riflových šortkách v tílkách jdou prolézat jeskyně je to celkem boží. Jednoduché, nepřekombinované, chytlavé, napínavé a ani ty efekty to nepotřebuje lepší. Pro tentokrát jsem úplně v klidu překousnul i přitroublé děcka a chvílemi imbecilní dialogy. Marka Dennise určitě v budoucnu posleduju ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Přesně žánr dle mého gusta. Začíná to jakoby velice obyčejně, ale je tam vidět příjemná kamera a střih. Příběh se trošku rozjíždí a drží si stále tu tajemnou notu a postupně graduje a nabírá na tempu. Výsledek graduje zajímavým finále, které jsem až tak moc nečekal a dle úvodu filmu jsem ani nedoufal, že by se scénáristé dokázali až takhle odvázat. Za mě jednoznačně obrovské příjemné překvapení! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl chytrou sci-fi. A tahle chytrá je. Celá ta situace je dotažená do konce a popravdě - i když jsem čekal, že se nějak vrátí - takový návrat jsem nepředpokládal. A hlavně vše funguje, jak má, včetně té mystiky kolem pramene mládí, a i ten otravný Furby sem tam pronese dobrou hlášku. Pravda, i ten začátek se krapet vleče, ale pak to pomaličku nabírá rychlost, jako když se utrhne lavina - a s každým dalším "objevem" to jede rychleji a rychleji, až je posledních dvacet minut naprostou kadencí ad absurdum domyšlených a přitom z logiky věci vyplývajících situací. A jak se zdá, touha po fontáně mládí byla, je a bude věčná. Což mi připomíná, že by mne zajímalo, jestli ten ústřední hudební motiv z filmu Fontána vykradli, nebo jde o záměr. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. května 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)
  • Natáčelo se v Texasu a Kalifornii. (BMW12)
  • Film byl původně koncipován jako found footage. (PamPero 1)

Reklama

Reklama