Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmírná loď Hvězdné flotily narazila na neznámý objekt, o kterém se domnívá, že zničil jejich komunikační relé. Rozhodnou se jej prozkoumat. Jedná se však o klingonský posvátný artefakt, a když je při průzkumu jeden z nepřátel zabit, mají Klingoni záminku k útoku... (TV Prima)

Recenze (49)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Tak se zase uklidníme, nadejcháme se čerstvýho vzduchu a řekneme si hezký pozemský hello. Nový Star Trek si totiž rozhodně nezaslouží okamžitý odpálení. Na to klade až moc dobrých otázek, baví svou neskrývanou ambiciózností a pokračuje v éře nádherných přeletů kamer a bezvadné technické stránky, kterou tomu vlepil strejda J. J. Jasně, obsazení hlavní postavy není ideální, divné televizní prostřihy jakbysmet a pilot sám o sobě bez druhé epizody kvůli odpornému cliffhangeru moc nefunguje (přitom stačilo druhou přilepit k první, smířit se s dvouhodinovou stopáží a říkat tomu furt pilot) - furt je to ale jenom rozjezd a jako takovej funguje skoro na jedničku. Fullerova ruka je minimálně co se načrtnutého příběhu znát a pokud to v dalších dílech nějak výrazně nespadne, čeká nás zjevně moc dobrá podívaná, která značce Star Trek za žádných okolností nebude dělat ostudu. Co víc byste sakra chtěli? 8/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako decko a puberťák som bol relatívne dosť veľký fanúšik ST - či už Novej generácie na čele s kultovým Picardom, alebo mojím miláčikom bol aj Hlboký vesmír 9. Tiež som videl filmy a tak. Proste žiadna srdcovka, ale zhruba viem, o čo ide. Tak som si povedal, že to zo srandy vyskúšam aj s Discovery. Prvý diel nie je žiadne béčko. Je tu dôraz na peknú, ale nie zbytočne preplácanú vizuálnu stránku, sú tu fajn postavy, dobrá atmoška a sympatickí herci. Inak ale celkom nuda. Uvidím, čo sa z toho vykľuje v ďalších dieloch. Keď tak to v polovici ukončím. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní znělka nic moc, postavy...vcelku etsrogenové lázně zatím... . Klingoni sice vypadají dobře, ale díky huhňání působí spíš legračně. Triky zatím na jedničku, scénáristi ale trochu bezradní, dialogy a chování postav jsou často pofidérní. Přesto se podívám na další díl...nějaké to ajaj keptn mi už dlouho chybí. Černošské a ženské filmové odbory sice klasický Star Trek "vylaďují" do korektformy, ale co už. ()

Vostok 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se po letech dočkal a je tu noví star trek serial :-D jooooooo je to mazec pecka jak nevím co klingoni vypadají fakt nebezpečně a odhodlaně zničit lidi a lidi vypadají jako že ztratili koule ale během prvních dvou dílu je začnou získavat a vsadím se že v dalších dílech už to bude krásná zábava no prostě star trek válíí woow:-D přeju serialu moc uspěchu a kvalitu a minimalně 7 sezon :-D díky:-D ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako pardon. Triky jsou sice na TV seriál vymazlené, ale nudné je to jak sviň, předvídatelné na minuty dopředu, a přitom se tam za skoro hodinu stane jen to, že někde u rozbitého korábu federace narazí na Klingony - nic víc, nic míň. Mezi tím běhá zástupkyně velitelky - jo, je to celé spíše feministické, ale o to až tak nejde - a chová se jak idiot, kterého měla kapitánka už dávno suspendovat a dát vychladnout do lochu. Nemá argumenty, ale pocitově VÍ, co se má SPRÁVNĚ udělat. A protože scenáristé z ní udělali hlavní postavu, tak samozřejmě MÁ VŽDYCINKY PRAVDU. Zlatá a sem tam se mýlící Janewayová. Navíc kdejaký díl Star Treku let minulých, i ty díly ze 60. let, je akčnější a napínavější než takhle trikově hezká nuda. .... Jo a když byla holka vystavena radiaci a má léze - jak to, že jí neslezly vlasy?! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Zábery scén odohrávajúcich sa na púšti crepusculanskej planéty boli natáčané v Jordánsku. (koba)

Reklama

Reklama