Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (1 006)

choze 

všechny recenze uživatele

Deadpoola jako postavu fakt nemusím, zápletka mi tu přišla dost divná a akce byla zajímavá až tak od půlky (přepadení konvoje). Ale záplava fórů a nápadů vesměs bavila, i když mě ten humor a nerdovština pořád do značné míry míjí až irituje (závěrečné titulky) a pořád mi to přijde poněkud otravně namachrované. Každopádně nadprůměrná komiksovka to je. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Tak jsme se v prvním dílu vyřádili, předvedli, čeho všeho jsme schopný, odbyli si nutný origin a se dvojkou konečně přešli k filmovému řemeslu. S dokonalou akcí, nečekanou dávkou emocí, solidním příběhem a vedlejšíma postavama, který vyloženě volaj po tom, aby s nima vznikaly další a další filmy. Hlavně teda s Domino, protože hoooooly shiiiiit, Zazie Beetz je boží. Až nečekaně dobrý, lepší než Avengers, lepší než Solo, a nebýt Tichého místa, tak prozatimní film roku. 9/10 ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Vynikající pokračování, vynikajícího prvního dílu o užvaněném kanaďanovi, který prokecal smrti díru do hlavy. Druhý díl přišel logicky o moment překvapení, tak to vynahrazuje většími explozemi a počtem hvězd (ne těch v hodnocení). Všichni důležití X-lidé jsou zpět! Navíc zákládání X-Force a jejich první akce je super. Brolin po Thanosovi fasuje dalšího ultimátního borce. Časem se cestuje méně než jsem si myslel, ale to si určitě šetří na nějakou potitulkovou scénu. Dokonalý rodinný film pro dobrou náladu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $110miliónovTržby USA $324,591,735Tržby Celosvetovo $785,046,920Tržby za predaj Blu-ray v USA $46,183,152Tržby za predaj DVD v USA $17,021,890║ Nášup, ktorý si uťahuje zo všetkého a v dosť slušnej tendencii, šľape to opäť na výbornú. David Leitch zvláda akciu a vie sa obracať na režisérskej stoličke, len občas mu chýba správne odľahčenie alebo lepšie povedané kompatibilnejšie z dejom ale dobre, zas nemôžeme chcieť úplné zázraky. Ako taká komiksová vyjebávka to funguje dokonale, dá sa to krásne užiť, pobaví to, je to iné než klasický Marvel. Ryan Reynolds by ani nemal už v ničom inom hrať, v iných projektoch sa proste trápi, lebo toto je jeho jediné spasenie. /videl v kine 2x: 90%/ ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Čakal som, že to bude zábava (a veru je, kráľovská, sem-tam niečo nefunguje, ale pomer geniálnych gagov je stále vysoký), ale že to bude mať aj solídny príbeh (z tohto hľadiska je to najlepší X-Men film za veľmi dlhú dobu) a že tam budú bez problémov fungovať aj vážne a emocionálne momenty, to je pecka. ()

Galerie (124)

Zajímavosti (110)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama