Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 2

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2017, 7 h 47 min (Minutáž: 46–62 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Od podivného Willova zmizení uplynul téměř rok. A život v Hawkinsu se ještě nepodařilo uspořádat. Ani zdaleka. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (279)

GodComplex 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranger Things byli famozni v prvni casti prvni serie. Dokud to bylo mysteriozni a drzelo si to napeti a ocekavani z toho co se deje. Ve chvili, kdy tenhle trumf padnul to byl uz jen nezbytny dojezd a jasne jsem psal, ze tohle dalsi radu nepotrebuje, protoze to nejlepsi uz ma serial za sebou. Druha serie to jen naprosto dokonale potvrzuje. Stale je tam ta 80tkova hudba a dobri herci, takze je to ok koukatelny, ale scenar je uz pomerne dost zoufale vareni z vody a ve chvili kdy se to zacne zvrtavat v jakysi Resident Evil uz jsem jen obracel v oci sloup. 5/10 ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada má možná pomalý rozjezd, trochu slabší sedmou epizodu, ale závěrečné dva díly jsou naprostou špičkou, a směle konkurují těm nejlepším dílům první série. Devátý díl je dost možná úplně nejlepším ST dílem vůbec. Bratři Dufferové si skvěle pohrávají s postavami, vy se je zamilujete ještě mnohem více, dějové linky jsou propracovanější a všichni herci jsou úžasní. Hlavně mě překvapuje s jakou lehkostí hrají dětští představitelé. Především pak Will, který ve vypjatých momentech je až strašidelně a mrazivě přesvědčivý. Je tam prostě všechno, romantika, napětí, akce, humor a závěr pak ukazuje, že ST mají ještě spoustu nedořešených otázek. Těšeníčko za rok! 95% ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři roky jsem si dal pauzu od první série a konečně jsem si pustil druhé pokračování. Muselo to být pro bratry Dufferovy velice těžké přijít s novým originálním nápadem pro samotnou zápletku a zároveň zanechat všechny vydařené aspekty první série, jež si ihned získala široké spektrum fanoušků. Ale mohu vám s čistým svědomím sdělit ten fakt, že se všechno povedlo. Hlavní skupina zůstala pohromadě, já jsem si fakt zamiloval jejich vtipné dialogy, jež vás mnohokrát dost rozesmějí. U šerifa Hoppera 👮 zůstalo vše při starém, jedna z mých nejoblíbenějších postav v celém seriálu, prostě tak odvážný člověk s citem pro spravedlnost, jenž chce každému pomoci, toho si snad oblíbí každý. Dále pak zajímavá věc, o které se chci zmínit.....co se to stalo se Stevem ? Z nenáviděné postavy z jedničky se stal buddy parťák Dustina, jejich duo a rozmluvy mezi nimi považuji za perfektní přírůstek do tak již brilantně fungujícího konceptu. Příběh opět na úrovni, triky na seriálovou tvorbu taktéž úctyhodné👾, osmdesátkový feel s dobovými hudebními peckami🎧.......co víc si přát😊. Konec se Dufferům povedl neskutečně vygradovat. Uvidíme, co přinese třetí série s malinko dospělejším nádechem (holt, musí se počítat s tím, že ti herci nezůstanou dětmi napořád😞.....puberta už je tady !). Za mě dávám 90 % ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bigger, stronger, faster. Šlape to bez větších zaváhání, ale vlastně chvílemi až příliš na jistotu. Ve třinácti uměla děcka svoje vztahy vyhrotit i v osmdesátkách, nepochybuji o tom a trochu mě mrzí to opatrné našlapování kolem. Každopádně, letos ještě o něco víc než před rokem je vidět, jak moc je to Dufferovic dítko, se kterým si rozumí nejlépe oni. To režijní drolení dost bije do očí a na plnou palbu se to vyšvihne až v úplném závěru. Koketoval jsem s tou myšlenkou už minule, ale tenhle nepřiznaný filmový portál do Black messa ocení devět doktorů Freemanů z deseti. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Stranger Things dokázala to samé, co série první. Přišla s dalším mysteriozním příběhem, který nenápadně navazuje na příběh ze série první a přitom si vytváří naprosto soběstačné a sebejisté prostředí, které mě prostě bavilo od začátku do konce. Osmdesátková atmosféra je cítit i z účesů na hlavě a hezké jsou i momenty, kdy tvůrci naprosto vědomě naráží na řadu tehdejších filmařských legend od Terminatora počínaje po Indiana Jonese konče. Ke konci série jsem si přál, aby nám ústřední parta s Jedenáctkou v čele nikdy nezestárla a zůstala pořád tak super, jako tomu je teď. Snad třetí série přijde co nejdříve... ()

Galerie (320)

Zajímavosti (34)

  • Když se při večeři Mikea (Finn Wolfhard) jeho otec (Joe Chrest) zeptá, jestli by skočil z útesu, Mike neodpoví. V 1. sérii Mike opravdu skočil z útesu, aby zachránil svého kamaráda. (HellFire)
  • Auto Boba Newbyho (Sean Astin) je Toyota Camry z roku 1983 nebo 1984. (J.F.B.)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama