Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (337)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekání na tuto sérii bylo zatím nejdelší a tak byla očekávání logicky největší. A vyplatilo se. Třetí série je nářez. Osm bombastických dílů, které opět těží ze všeho, čím se tato série proslavila. Osmdesátková atmosféra tu dostává hlavní slovo tak do půlky seriálu, než se specifikuje příběh a ve druhé půli se rozjíždí výrazná příběhová linka. Bylo super opět vidět partičku kolem El, i když stárnou jako my všichni. Navíc se mi líbilo i to, jak jsem si během této série udělal vztah k postavám, ke kterým bych to předtím ani neřekl. Až mi ke konci bylo sakra smutno. A jelikož těch emocí bylo víc než dost, můžu s klidným svědomím říct, že třetí série Stranger Things je zatím to nejlepší, co jsem z letošních seriálů viděl a co ve mně zanechalo vzpomínku. Už aby bylo pokračování! ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už nebyla tak vážná, tak neotřelá, tak svá jako v první sérii. Hodně toho bylo podle filmových šablon, pokusů o přirovnání ke známým klasikám, které se více jak z poloviny nepodařily, také se vše linkovalo podle Marvelovských hodnot o vtipnosti s vážností. A ani poslední 2-3 díly nemohou zachránit celou třetí řadu. Což nechci říct, že by byly úžasné, jen byly lepší než zbytek dílů... ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvíľu som rozmýšľal, že zdvihnem hodnotenia 1. a 2. série na plný počet, aby som tu nemusel pod štyri*... ale tak nebudeme z toho robiť krízový stav; tretia séria sa skrátka tvorcom na viacerých miestach šmýkala pomedzi prsty (hlavne v línii s ruskou základňou a jej bezproblémovou infiltráciou) a pevne to na zadok posadili až v poslednej epizóde. Takže okey, vyhliadky sú do budúcna sľubné, len z toho prosím neurobte kabaret a lá Alf, naopak, pokojne pritlačte na pílu vážnosti a hrôzy. Veď tí najväčší fanúšikovia vašej práce, rovnako ako vaši hrdinovia, rastú a dospievajú... zvládnu to... a zvládnu to radi. Tosipište! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa do tretice všetko najlepšie. Druhú sériu som si dostatočne užil, aj keď sa nedostavilo nadšenie a wow efekt zo série prvej. Možno za to ale môže aj vek hrdinov, že som sa do ich osudov a prvých lások dokázal viac vcítiť. Vyvážená kombinácia skvelého humoru, romantiky, hororu, nostalgie, popkultúry a niekoľkých skvelo nakrútených scén a výjavov s parádnou atmosférou. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

9/10. Fantastická série kombinující vše dobré z minula a zároveň přinášející kupu novinek a zajímavých experimentů. Retro nášupu nechybí ikonické momenty, skvěle vyvážený humor, srdíčko a globálnější příběh, který i tentokrát nezapomíná na to vůbec nejdůležitější - totiž na perfektní charaktery a jejich vzájemnou interakci. Závěrečné dvě epizody naprostý strop a Billy ftw! ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Když se Dustin Henderson (Gaten Matarazzo) vrátí z tábora smutný, že přátelé zapomněli na jeho návrat, po pokoji se mu díky schopnostem Eleven (Millie Bobby Brown) rozutíkají všemi směry hračky za zvuků známého soundtracku ze snímku Gremlins (1984). (Kacitr)
  • Když je Eleven (Millie Bobby Brown) se zavázanýma očima v supermarketu, sedí přímo před mrazákem plným vaflí Eggo. Jde o odkaz na scény z 1. a 2. série, kde vafle Eggo hrají velkou roli. (Kacitr)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama