Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (337)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po druhé řadě jsem se trošku bál kudy se bude ubírat ta třetí.Ne snad,že by ta druhá byla špatná,ale po výborné první to měla sakra těžké.Třetí řada se v prvním díle opatrně rozjede a hned v tom druhém rozbije všechny obavy na atomy.Tempo které bratři Dufferovi nasadí je extrémní a děj vyloženě letí kupředu a nutí diváka hltat díl za dílem.Atmosféra se dá krájet,nechybí odlehčené a vtipné momenty a pak přijde finále,kterému se podaří všechno skloubit dohromady a vyždíme i nějaké ty emoce.Sem moc zvědavý co přinese čtvrtá řada...90% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva roky si muselo fanouškovské centrum "Podivných věcí" počkat, než přibyde třetí řada tohoto oblíbeného seriálu....A fakticky jsem rád, že si s tím dali takovou práci a vynesli to na povrch až nyní. Mně se zdají nápady bratří Dufferových neuvěřitelné, pořád dokáží přijít s novým příběhem plným zvratů a přesto si zachovají tu původní, již osvědčenou, tvář první série z roku 2016. Vskutku mimořádný talent. Třetí řada se logicky nese v dospělejším nádechu, hlavní hrdinové již nejsou malými dětmi, kteří hrajou ve sklepě dračák, ale i oni vyrostli a řeší tak puberťácké problémy. Samozřejmě se ale nedočkáme jen nějaké romantické komedie říznuté sitkomem, i zde se rozehraje slušné drama s hororovými prvky, jak jsme již zvyklí (ale musí divák počítat, že se takových cvhil dostaví méně). Zápletka s ruskou základnou správně přestřelená, ta druhá s monstrem taktéž potěšila. Návrat staronových postav taktéž zahřál u srdíčka, ale i nové neoukoukané tváře zabodovaly na plné čáře (zejména Robin, jež mě svou bezchybnou chemií se Stevem bavila celých osm dílů, parádní kasting.........a nesmím opomenout ani Alexeje). Šerifa Hoppera dostihla menší existencionální krize, jeho místy spíše až komické počínání jsem zprvu nesnášel, ale postupem času jsem si tento jeho image docela oblíbil. Kromě výborně napsaných charakterů (opět!) špičkový soundtrack, normálně si teď pouštím hity osmdesátek (až tak mě tato sága ovlivnila), a CGI se zase o kousek posunulo na vyšší úroveň. Závěr opět epický, došlo i na silné emocionální momenty, u kterých jsem se nevyvaroval slzám. Doteď jsem si nemyslel, že by se již 4. řada mohla vyrovnat svým povedeným stejnojmenným předchůdcům, ale to stejné mě napadalo i po dvojce. Takže s nadšením očekávám, co nám tvůrci přichystají do dalších let. Za mě dávám 93 % ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozím sériím více akční, více humorné, méně tajemné (téměř žádné scény v Upside Down nebo info o tomto světě). Jestli to je plus nebo minus si musí každý rozhodnout sám. Za mě to byla opět peckovní série. Stejně jako předchozí se pořádně rozjela až se třetím dílem, byl to ale takový nářez po scénáristické, akční, humorné, technické a hudební stránce, že pomalejší rozjezd lze přehlédnout. Průchod dětí tajnou SSSR základnou byl sice až moc jednoduchý, nicméně vše bylo bráno s nadhledem a humorem, že s tím taky nemám problém. Sezona postupně gradovala s každým dílem a každou přibývající minutou, závěr byl opět parádní a hodně emotivní. Opravdu palec nahoru a šup sem s další sérií. HBO se může od Netflixu učit, jak vypadá sezona, na kterou se čeká dva roky... ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tahle série je celá špatně. První rozhodnutí - rozdělit skupinu, která spolu fungovala a doplňovala se. Proč?? Pak - vložit tam nové postavy, aby to pro diváka zbytečně zamotané sledovat. Proč?? Nehledě na to, že ty postavy samy o sobě jsou nevýrazné, na plátně me jen otravují. Poslední věc - ta puberta a období odporu. To bylo tak zbytečné a neymselné. Vy máte oprávněný strach o život svých blízkých a stejně se budete trápit s tím, jak vypadá? WTF?! kdo tohle psal 4,5/10. PS: první série je 10/10, druhá 8,5/10. Seriál mám ráda. Tohle byl ale obrovský přešlap. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série s opravdu hloupou ruskou zápletkou, která nesahá těm předchozím ani po kotníky jak po stránce napětí, tak ani humoru... Jasně, snažili se držet osvědčeného receptu (např. Steve a Dustin v izolaci od zbytku party), jenže to bylo všechno zabalené tak mizerně, že mě na další návrat Stranger Things úplně přešla chuť... ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama