Reklama

Reklama

VOD (1)

Léto je tu a s ním i nová práce a začínající láska. Nálada se ale mění ve chvíli, kdy Dustinovo rádio zachytí vysílání v ruštině. Will cítí, že něco není v pořádku. (Netflix)

Recenze (63)

AndewMX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda nabídne přesně to, po čem fanoušci toužili. Postupně vidíme, kam se naši hrdinové za rok posunuli. Z dětí se stávají teenegeři. "We are not kids anymore!" Klidné vody tentokrát rozčeří Sověti, což k 80tkám sedí jak prd** na hrnec. Je celkem srandovní vidět, jak obchodák mění ráz (malo)města. To, co u nás nastalo až o mnoho let později. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už epilóg pred úvodnými titulkami dáva jasne najavo, akým smerom sa bude tretia séria uberať. Ide o klasickú uvádzaciu časť série, kde sme iba navnaďovaní na ďalší priebeh, vrátane cliffhangeru na konci. Každopádne som rád, že opäť má seriál trochu odlišnú atmosféru, než predchádzajúce dve série, kde bol ten rozdiel medzi nimi cítiť, čo ma osobne nijako neiritovalo. Takto na začiatok ťažko hodnotiteľné nejakými percentami, celok bude dôležitejší... ()

Reklama

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod třetí serie je takový pomalý slepenec několika vláken, které se, věřím, začnou velmi rychle smotávat dohromady. Některé vedlejší scény jsou hodně dobré (bazén, supermarket), ale jsou to jen takové štěky. Kulisy 80. let jsou asi nejlepší doposud. Naopak co zatím vůbec nefunguje je temné napětí a děti. Naprosto ve všech filmech, kde se dětské osazenstvo začne projevovat pubertálně, tak je to průser a nemyslím si, že adolescentní scény ocení 13ti leté děti. Takže doufám, že to trochu nabere na otáčkách a temnějším směru, jinak zůstaneme na průměru. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, tak kdysi to bylo celkem zajímavý, ale pořád dokola? WTF!? Super debilní a nesympatický fakani, na to se fakt moc nedá koukat a jinak plný klišé jako prase... zase jsou klasický záporáci rusky mluvící pitomci, no jak jinak...že :( No zatím na úrovni pohádky pro poněkud zastydlé a retardované děti... takovej vostřejší Jů a Hele.... hmmm, no uvidíme. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrejme je publikum tohto serialu o hodne mladsie, ako som si myslel. Ked teda totalne cringe "vztahovku" mladuckych deti hodnoti tak neskutocne vysoko (82%). Pribeh ani mystery sa okrem 2och kratuckych scen vobec nevyvija. A nespravi to ani zaverecna asi 30sekundova "tahacka" nadrzaneho plavcika. Klise ruskeho tovarenskeho ekvivalentu tiez nestaji za nic, hoci zrejme bude dominantny v dalsich castiach.  Velmi slabe...30% snad sa to niekam posunie v dalsom dieli..toto malo nulovu atmosferu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • V úvodu zazní z rádia píseň „Never Surrender“ od Coreyho Harta. (Kacitr)

Reklama

Reklama