Reklama

Reklama

VOD (1)

Léto je tu a s ním i nová práce a začínající láska. Nálada se ale mění ve chvíli, kdy Dustinovo rádio zachytí vysílání v ruštině. Will cítí, že něco není v pořádku. (Netflix)

Recenze (63)

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávka nostalgie je zpět a v plné síle. Linka se vztahem a "tatíkem" Harbourem naprosto luxusní. Z nadpřirozené části jsme toho moc neviděli a mě by ve skutečnosti vůbec nevadilo, kdyby jsme se jednou dočkali nějaké"spin-off" série, kde by se řešily jen vztahy mezi postavami, jelikož o ty jde ve Stranger Things především. Každopádně svižný začátek, který spolehlivě nabudí. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mestečko Hawkin si užíva otvorenie nákupného centra, ktoré však neprijali všetci obyvatelia s nadšením. Jimovi robí starosti vzťah Mikea s El, Dustin sa vráti z tábora a snaží sa vysielačkou spojiť s kamarátkou Suzie vo vzdialenom Utahu a Willovi sa opäť ozvú staré rany...Celkom slušný rozbeh, ale ako inak ruská hrozba nesmie chýbať. Potom v Spidermanovi človek počuje Petera Parkera povedať nás američanov Európania milujú a musí sa na celú kinosálu smiať. Záver priniesol aj trochu napätia takže relatívna spokojnosť. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda měla pomalé tempo zřejmě proto, aby se divák po roční pauze aklimatizoval, uvědomil si, kdo je kdo, kdo je s kým, a kde vlastně všichni jsou. Mrzí mě ale, že se tvůrci nedokázali vyhnout staronovému módnímu trendu, takže už zase můžou za všechno ti odporní Rusové (t.č. Sověti)- hanba jim! Hmm, trochu laciné... ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silný úvod, skvělé tempo a vynikající zakončení, které prakticky nutí k okamžitému zhlédnutí dalšího dílu. Skvělý výběr hudby podbarvuje strhující oldies feeling, k němuž vhodně sedne i to obvyklé klišé s Rusy jako bezrozměrnými záporáky. Výprava je výborná, až filmová, přesto nejlepší momenty tvoří interakce mezi hlavní partou - a té jen houšť! ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto bezchybnej úvod, který je energický, optimistický, a který geniálně kombinuje komedii a vztahové melodrama. Ať už jde o Hoppera v roli otcovské figury (jakožto muž říkám že jeho knír je nejvíc sexy věc co kdy uvidíte), milostnou chemii mezi Jonathanem a Nancy, trable Joyce jakožto matky samoživitelky (flashback s Bobem perfektně zahrál na emoční strunku) anebo eskapády naší milovaný dětský party, to vše tvoří báječnou letní limonádu, která prostě nemá chybu. No a Billyho flirtování s Mrs. Wheelerovou je totální comedy gold. Již dlouho jsem se tak extrémně nenasmál. Víc takových feel-good epizod! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Když se Dustin Henderson (Gaten Matarazzo) vrátí z tábora smutný, že přátelé zapomněli na jeho návrat, po pokoji se mu díky schopnostem Eleven (Millie Bobby Brown) rozutíkají všemi směry hračky za zvuků známého soundtracku ze snímku Gremlins (1984). (Kacitr)
  • Na tabuli je pět čárek. Když ale kolegyně uvádí skóre Steve Harringtona (Joe Keery), napočítá jich šest. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno