Reklama

Reklama

VOD (1)

Léto je tu a s ním i nová práce a začínající láska. Nálada se ale mění ve chvíli, kdy Dustinovo rádio zachytí vysílání v ruštině. Will cítí, že něco není v pořádku. (Netflix)

Recenze (63)

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, tak kdysi to bylo celkem zajímavý, ale pořád dokola? WTF!? Super debilní a nesympatický fakani, na to se fakt moc nedá koukat a jinak plný klišé jako prase... zase jsou klasický záporáci rusky mluvící pitomci, no jak jinak...že :( No zatím na úrovni pohádky pro poněkud zastydlé a retardované děti... takovej vostřejší Jů a Hele.... hmmm, no uvidíme. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se konečně dočkali! První díl třetí série do mě zase vdechl zpátky tu úžasnou osmdesátkovou mood a hned jsem měl chuť si otevřít Coke. Stejná parta dětí, co dětí, teenagerů, nová dobrodružství. A když diváka už nebaví hlavní a opakující se zápletka, tak tu máme aspoň roztomilou Eleven cicmající se s Mikem. ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávka nostalgie je zpět a v plné síle. Linka se vztahem a "tatíkem" Harbourem naprosto luxusní. Z nadpřirozené části jsme toho moc neviděli a mě by ve skutečnosti vůbec nevadilo, kdyby jsme se jednou dočkali nějaké"spin-off" série, kde by se řešily jen vztahy mezi postavami, jelikož o ty jde ve Stranger Things především. Každopádně svižný začátek, který spolehlivě nabudí. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak asi takto. Baví mě způsob, jakým Dufferovci pracují s postavami, napětím, humorem; užívám si, že s postavami stále pracují, posouvají je a budují vztahy i přesto, že už jsou krásně vyprofilované. To je obrovský rozdíl oproti patlalům, kteří se snaží šokovat a překvapovat, neumí pracovat se zkratkou.... Stručně řečeno...Dufferovi jsou skvělí filmaři. A tímto stylem, ve slušivém retro kabátku a se sympatickými postavami, bych si nejspíš užil jakýkoliv žánr, pro který by se rozhodli. A protože si vybrali směs žánrů, které jsou mou krevní skupinou...není asi moc šance, že bych tady nadával. Sleduji nízká hodnocení tady na CSFD a ušklíbám se. Tato epizoda byla vtipná(Hopper mě vysloveně nadchnul, i když uznávám, že jeho proměna je ...velká), ale současně se schyluje k událostem, které jistě vygradují v podobně působivé finále, jako ve druhé řadě. Jsem tedy maximálně spokojený...jako otvírák funguje tato epizoda ukázkově. Normálně bych dal 4*, ale koriguju jednohvězdná paka, která nepochopila, že jde o retropoklonu subžánrům, které se nikdy nebraly tak úplně vážně. Je to jako pustit si Duran Duran a stěžovat si, že je to nemoderní. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už epilóg pred úvodnými titulkami dáva jasne najavo, akým smerom sa bude tretia séria uberať. Ide o klasickú uvádzaciu časť série, kde sme iba navnaďovaní na ďalší priebeh, vrátane cliffhangeru na konci. Každopádne som rád, že opäť má seriál trochu odlišnú atmosféru, než predchádzajúce dve série, kde bol ten rozdiel medzi nimi cítiť, čo ma osobne nijako neiritovalo. Takto na začiatok ťažko hodnotiteľné nejakými percentami, celok bude dôležitejší... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Když se Dustin Henderson (Gaten Matarazzo) vrátí z tábora smutný, že přátelé zapomněli na jeho návrat, po pokoji se mu díky schopnostem Eleven (Millie Bobby Brown) rozutíkají všemi směry hračky za zvuků známého soundtracku ze snímku Gremlins (1984). (Kacitr)
  • V úvodu zazní z rádia píseň „Never Surrender“ od Coreyho Harta. (Kacitr)

Reklama

Reklama