Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nancy má děsivé vize. El zvládne důležitou zkoušku. V Hawkinsu pak parta shání zásoby a chystá se do boje. (Netflix)

Recenze (48)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jedenástka sa musí postaviť proti svojim stvoriteľom aby sa opäť mohla stretnúť s Mikom. Aby to bolo možné musí v sebe prebudiť všetku svoju energiu. Zatiaľ sa Hooperovi svitá na lepšia časy, keď sa záchranná misia začne uberať tým správnym smerom. Deti v Hawkinse sa zatiaľ pripravujú na finálny boj s Vecnom. Prevedenie: Asi prvý raz mi povinná netflixovská LGBT pasáž až tak veľmi nevadila lebo bola reálna a netlačila na pílu. Na druhej strane vyvrcholenie konfliktu eleven vs papá som čakal v oveľa väčších rozmeroch ale aj tak to potešilo. Ak k tomu pridáme dobrú hudbu z 80.s tak máme celkom dobrú časť, ktorá znesie to najprísnejšie hodnotenie. 91% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Človeku bolo Willa pri rozhovore s Mikeom ľúto a je to jeden z mála prípadov keď povinná LGBT vsuvka nevadila, skôr naopak...epizóda s názvom Papa by si možno zaslúžila výraznejší flashback do jeho života, toto by bol jeden z tých prípadov kedy by pomohol a nakoľko trochu za očakávaním zaostal aj dej v Matičke Rusi dá sa predpokladať že táto epizóda potom ako ju nebudú hodnotiť iba ST fanúšikovia padne z terajších 91% snáď niekam k 83%... ()

Reklama

Damnsinead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byla bych nadšenější, kdyby El tatínovi zakroutila krkem sama, ten chlap mě vytáčí už od první řady. Navíc,  finále se blíží, a poslední dvě epizody byly vždycky ty nejnapínavější, ale čtvrtá série tohle pravidlo porušila. Až na výbornou epizodu 'Dear Billy' všude zavazí stopáž jak pro celovečerák, místo, aby se jednotlivé dějové linky pomalu setkávaly, jsou pořád rozházené. Nejvíc by tomu prospěla střižna. No uvidíme, co přinese finále, doufám, že to nebude tak zdlouhavé jako většina čtvrté řady. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý díl, ale už by to chtělo i víc sestříhat. Některé scény jsou opravdu zbytečně natáhlé. Zápletka v Rusku se zbytečně prodlužuje a vlastně i shánění zbraní nám zabralo hodinu epizody. Jako furt to má tu správnou atmosféru, jen všechny scény jsou zbytečně delší, roztaženější a to není vždy ku prospěchu. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni dorazili do finální rovinky! Příprava některých dějových linek je však až moc zdlouhavá a za mne ji šlo ukončit dříve (např. Ruskou výpravu uzavřít už v tomto díle) a ve finále se soustředit na to jediné hlavní... Protože za mne to bude zase jen natahovat poslední díl. A zbytečně. Už tak je za mne 2h 20min šílených. Takže dobrý (nadprůměrný) díl, ale zdaleka ne dokonalý. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (8)

  • Na konci epizody hraje píseň „Separate Ways“ od Journey. (Duoscop)
  • Když Nancy (Natalia Dyer) utíká v úvodu epizody před Vecnou (Jamie Campbell Bower), tak ze dveří vyrve prkno a odhodí ho na zem. V dalším záběru jsou ale na zemi prkna dvě. (Duoscop)

Reklama

Reklama