Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Superpero 

všechny recenze uživatele

V prvních dvou dílech si tu hodně lidí stěžovalo na špatné herce, mě přišli dobří. Ale do třetice všeho zlého jsme dostali hereckou sestavu opravdu shitovní. Příběh nestojí za nic. Z původních dílů už zbyl jen Pinhead, jenže pozbyl svoji coolovost. Cenobité už jsou jen bizarní debilové s trapnejma hláškama. Budu dělat, že jsem tento díl nikdy neviděl a dál si hýčkat vzpomínky na jedničku. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Evidentný pokles oproti prvým dvom častiam, ktoré obe považujem za horrorové skvosty. Tretia časť sa nemôže hrdiť ani len z polovice takou pekelnou atmosférou ako predchádzajúce diely. Stále však sa ešte jedná o pomerne kvalitný a zaujímavý horror. Scenár sa viacej sústredí na postavu Pinheada. Povedal by som, že tento diel je omnoho akčnejší, ako som bol pri "Hellraiserovi" zvyknutý. Ale pri treťom pokračovaní sa to už dalo očakávať. V ostatných dieloch to však už išlo z touto sériou rýchle z kopca. *** ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo už o dost slabší než původní dva fvydařené filmy. Změna režiséra se značně projevila. Přesto má film furt hororový nádech. Nejhorší je příběh a strašná ujetost, kdy se člověk moc bát nemusí, ale zase je tu pár nechutných, krvavých scén. Jinač jde většina věcí trochu mimo. Přesto nadprůměr té doby, což ještě tak jde. Zde hodnotím ale jen na 65% = *** ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#3 Hellraiser. Hellraiser společně s trojkou vstoupil do 90. let jako neskutečnej propadák. Ashley Laurence už má jen malý cameo, nová generace cenobitů přichází na scénu až po hodině telenovely, navíc jsou neskutečně špatní. Náboženská kontroverze nefunguje. Ne, tady není prostě vůbec nic. Jak to vidím celkově: H8, H5, H4, H11, H7, H2, H6, H1, H3, H10, H9. ()

brutale 

všechny recenze uživatele

Už nie tak dobré pokračovanie (ako z 1 na 2), ale bohužial posledné čo stojí za zmienku! Nebolo by na škodu, držať sa dvojky a už nekriesiť Pinheada, ale to by sme boli ukrátený o Pinheadove vyčíňanie v mestkých uliciach, ktorý si tvorí nových cenobitov. Film má trošku iný kolorit ako predošlé časti. Snímka ponúka originálne gore scény a výborné monológy pinheada! Peklo v podobe Pinheadovho tela masakruje desiatky obetí na počkanie a počúva zvuk náreku v doprovede melódie rezu mäsa žiletkou! Hellraiser III je absolútne geniálny spôsob zhmotnenia pekla a bolesti postavené na voľbe človeka! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (14)

  • Původní americká verze plakátu k filmu nezobrazovala Pinheada, protože se věřilo, že je pro americké děti „příliš děsivým“. (HellFire)
  • Ačkoli postavu Sandy hrála na plátně herečka Aimée Leigh, její inkarnaci bez kůže ztvárnila silně nalíčená Paula Marshall a Leigh jí propůjčila hlasový doprovod. (ČSFD)
  • Původní filmový plakát měl zobrazovat křičící hlavu Pinheada (Doug Bradley). To se ale MPAA zdálo příliš drastické. Miramax proto využil fotografii Pinheada z prvního filmu a argumentoval tím, že již byla použita v minulosti, tudíž je vyhovovující. MPAA to uznala a dala této verzi plakátu povolení. (skinny9)

Reklama

Reklama