Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk se vypořádává se svými kamarády a zakazuje jim, aby se stýkali s Dášou. Přesto nezabrání romantické schůzce. Stará přátelství jsou ohrožena. Blanka slíbí Tondovi, že s ním půjde na rande, ale zadarmo to nebude. (Česká televize)

Recenze (77)

LiVentura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přerod hlavního hrdiny od buranství a hlouposti s xenofobií až k dospění v tolerantního zastánce ras a milujícího otce je překvapující, rozhodně jsem to nečekal a seriál velmi mile překvapuje! Obecně všichni hospodští hrdinové tohoto příběhu dospějí určitého sebepoznání a poznání světa okolo v pozitivním hledisku, ať už přes lásku, či pokoru...? ()

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase slabší. On ten seriál z humorné frašky přechází na drama a ne vždy to funguje. Je to jako byste chtěli po Ozzákovi, aby s vážnou tváří mluvil k lebce a ptal se: "Být či nebýt, to je oč tu běží." Absurdum na druhou. A nesměji se jako předtím. Na druhou stranu nejprve vodku a pak volný styl. Pocit déjà vu a čtyři hvězdičky. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nejdřív vodky a pak volnej styl" , tak to se narodil další slovní kult. Finále v bordelu s ťapkama byla už jen třešnička na dobře uvařeným dortíčku. U této epizody jsem si uvědomil, že to není jen vtipný, ale především hodně chytrý. Jo a to haló co se bylo v mediích kolem seriálu minulý týden to nepamatuju. Jako kluci, fakt nechcete druhou sérii ? Halóó, jsme češi, potřebujeme se smát je to náš fet, tak doufám, že Honza s Petrem budou i nadále dealovat takhle kvalitní matroš. "Máš to tam dole, nějak udělaný a nebo to mám vzít od zadu" . ()

Karp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě byla šestka lepším dílem než několik předchozích. Své jsem k Mostu! již řekl a tak jen doplním, že kvituji vývoj naznačující, že tvůrci a hlavní postavy se netopí v nějakém neodůvodněném nadšení, které vlastně nemá žádné reálné základy. Zkrátka vše není zalito sluncem a tak bezstarostné, jak se mohlo zdát. A to je alespoň za mě v pořádku. 3,5* ()

Radko

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hekej, jako když mrdáme. Připlatím." je, spolu s instatnými radami prostitútky, Zlatým klincom dielu. Zdalo sa, že - aj s následnou scénkou Luďana, počúvajúceho za dvermi naaranžovaný festovný mrd - tento diel viac pobaviť nemôže. No nasledoval dialóg: "Jé ahóoj Edo, co tady děláš?" "Já jsem tady mrdal. Jako fakticky.". ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • V čase 41:13 si Eda (Michal Isteník) na diskotéce začne svlékat tričko, ovšem v dalším střihu (v čase 41:15) stojí u baru opět oblečen, aby pak v dalším záběru (v čase 41:17) svlékání dokončil. V čase 41:23 je opět v tričku, následně opět vysvlečen a hudba linoucí se z reproduktorů hraje uceleně dál. Celá ta pasáž z diskotéky působí poněkud chaoticky. (JariR)
  • Na začátku epizody hraje „M.I.L.F. $“ od Fergie. Když se Dáša (Erika Stárková) připravuje na rande s Frantou (Zdeněk Godla), tak hraje „You're A Woman“ od Bad Boys Blue. Na diskotéce a v bordelu hraje „Sexy And I Know It“ od LMFAO. Na konci epizody hraje „Show Me Heaven“ od Maria McKee. (Duoscop)

Reklama

Reklama