Reklama

Reklama

Kolo zázraků

  • USA Wonder Wheel (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V 50. letech 20. století je v zábavním parku na Coney Islandu velmi rušno. Ginny (Kate Winslet) je nešťastná bývalá herečka, která nyní pracuje jako servírka. Její manžel Humpty (Jim Belushi) se rád napije, pak bývá hrubý a před manželkou často dává přednost rybaření. Nedávno se k nim nastěhovala Humptyho dcera z prvního manžel-ství, Carolina (Juno Temple), která má sice s otcem problematický vztah, ale zároveň se potřebuje ukrýt před gangstery i FBI. Když Ginny potká na pláži pohledného mladého plavčíka Mickeyho (Justin Timberlake), velmi rychle podlehne jeho kouzlu a zamiluje se. V jejich milostné romanci nachází záchranu od všech chyb a zklamání z vlastního života. Stejně tak přítomnost znovunalezené dcery Caroliny má blahodárný vliv na Humptyho chování a on znovu zažívá radost. Ale Ginniny a Humptyho opojné naděje na lepší život se začínají hroutit, když se Carolina poprvé setká s Mickeym... (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (187)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skoro se chce říct, že to je klasický Woody Allen, i když tentokrát mi jeho příběh přišel opravdu jednoduchý a zachraňují ho herecké výkony, které jsou výborné vlastně ve všech případech, alespoň pokud se hlavních rolí týká. Nejvíce vyčnívá asi Kate, ale film jí nedává prostor skutečně herecky zazářit. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nový rok, nový kus. Ale zase o krapet slabší. S železnou pravidelností chrlí legendární Woody Allen nové osudy, ovšem tenhle obsahuje tak tuctový příběh, že jej neosvěží ani nadprůměrné herecké výkony v čele s oscarovou Kate Winslet. Výsledek působí jako scénář vytažený z horní zaprášené police, takže na jízlivou vztahovou satiru zapomeňte. I když se na mezilidské vztahy jejich komentátor pochopitelně zaměřuje. Posmutnělá komedie se odehrává v 50. letech na Coney Islandu, představuje plavčíka s literárními sny, někdejší herečku a zoufalou servírku, vznětlivého kolotočáře a nakonec jeho dceru z prvního manželství, která pláchla ze svazku s mafiánem. A máme z toho čtyřúhelník, který ovšem nevím, zda se dá vůbec nazývat milostným. Výsledek je tak trochu otravný jako musí být otravné hučení v hlavě migrénou trpící Kate Winslet. Není sama, většina postav je nesympatických. A vyvolat náznak emoce je sakra velký problém. Navíc je to celé takové uječené. Ale ať to uzavřeme pozitivněji: na kameru vedenou Vittoriem Storarem je vždy radost pohledět. Dietní tři hvězdy. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasické allenovské panoptikum různě bizarních postaviček řešících svoje komplexy, žabomyší války i otázky života a smrti. Vyprávěno s nadhledem, ale přeci jen se mi zdálo, že tu chybí trochu víc vtipu a i ta očekávaná ukecanost na mě působila trochu křečovitě. Co se ale povedlo na jedničku, je casting, kterému jednoznačně vévodí Kate Winslet, které to prostě sluší i jako čtyřicetileté servírce zmítané životem. Jeden z těch slabších Allenů, ale i tak se na něj dá v pohodě dívat. 65% ()

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Obrovský chaos a mrhanie talentom. A... Kate Winslet je skvelá... aj keď nezachraňuje hlú - vlastne skôr naivný a chaotický scenár.. a občas z toho vyjde hlúpo.. aj keď je dobrá.. A tá pieseň Kiss of Fire je pekná.. ale nemá s filmom nič spoločné.. ale bola tam... ale tú kameru som nepochopil.. farby... Jim Belushi občas fajn.. silná jedna hviezda, kvôli Kate.. a veľmi slabé dve zároveň.. aj keď pri tomto filme je to jedno.. P. S.. ten film je rovnakou spleťou chaosu, ako tento komentár... P.2S. A to ľudia neznášajú Aronofského mother! z toho istého roku.. . ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Mám neodbytný pocit, že se s koncem natáčení muselo hercům ulevit podobně, jako mně při závěrečných titulcích a troufnu si tvrdit, že někoho méně hollywoodsky protřelého by účast v této konverzační křeči mohla stát i kariéru. Blábolovitý výškrabek prostý allenovského espritu je za poslední dvě tvůrčí dekády nejslabším mistrovým počinem a jediné zachovalé pozitivum je už klasická retro nálada. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se na Coney Island, Vinegar Hill a Brighton Beach v Brooklynu, New York. (willy1)
  • Původně měl mít film název „Bělice z Coney Islandu“. Tento název souvisel s nočním sexem pod dřevěnou promenádou na pláži tohoto ostrova, po němž se prezervativy vyhazovaly do moře. Příliv je pak vynášel zpátky na břeh a říkalo se jim bělice z Coney Islandu. Inkriminovaná scéna ale byla z filmu vystřižena, takže došlo i ke změně jeho názvu na Kolo zázraků. (raininface)

Reklama

Reklama