Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 7

Recenze (205)

elanius 

všechny recenze uživatele

(43/2018) / Vcelku neškodná komédia ktorú nad vodou jednoznačne drží Domhnall Gleeson. Z čoho som bol hotový je kombinácia animácie a reálnych hercov, mal som pocit, že sme sa zase posunuli o hodný level vyššie v kvalite. Fóriky inak docela fádne, skôr také žartíky, ale niektoré vyšli, napríklad parádne prasa a tiež story o kohútovi mi otvorila oči :). Znovu tu máme ten typciký nedeľný poobedný kus. (6/10) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná rodinná pohádka o boji přírody s člověkem. Dá se říci, že je to zvířecí variace na Sám Doma. Vynikne velmi detailní a skvělé CGI všech zúčastněných zvířat, potěší i humor a překvapivě inteligentní dialogy. Moc hezky se na to kouká, je to moderní, má to švih a film potěší jak děti tak dospělé, takhle by to mělo vypadat. Jezevec to zabil! 75% ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu asi trochu blbá výtka, ale (ne)dokážu si dost dobře představit, co po tomhle filmu začnou děcka dělat za skopičiny: elektrifikovat lidi, rozbíjet všecko v domě a hrát si s petardama? Zábavný a roztomilý film, ale nejsem si zcela jist, jestli úplně vhodný pro první stupeň základní školy. Asi už stárnu a předčasně fotrovatím. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musel jsem si na ten nápad zakomponovat kreslený svět králíků s reálným na chvíli zvykat. Domhnall Gleeson a Rose Byrne jsou ale naprosto boží dvojka a s těmi králíky to nakonec naprosto suprově šlapalo. Správný rodinný film, na kterém sice vidítě nálepku USA, ale ve skutečnosti se odehrává na anglickém venkově, který z filmu dělá opravdu zábavnou událost. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Peter Rabbit příjemně překvapil. Na nic si nehraje, divákům představuje spoustu promyšlených vtípků a neustále trvající naivitu zvířat, což však není na škodu. A i lidská populace ve filmu vcelku hvězdila. Je to taková light rodinná komedie. A účel splnila. Lehký úsměv po celou dobu s občasným chechtnutím u silných scén od začátku až do konce. Určitě doporučuji lidem, kteří se chtějí kouknout na něco odlehčeného a milého. Mmj počítačové triky jsou tu naprosto úžasné. Vše vypadá téměř reálně. Vcelku jsem zíral :-) Občas se nehodila hudba (příliš mnoho známých songů), ale to je tak jediné, co bych tomu vytkl :-) Wabbit? 80 % ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Od času 01:03:15, kdy Thomas (Domhnall Gleeson) chytne Petra na zahrádce, je vidět, jak se mění ruce z levé na pravou, kterou ho drží a kterou mu vyhrožuje. (Ace.A.T.L.)
  • 18. prosince 2016 byl odtajněn obrázek hlavní postavy spolu s logem filmu a začalo se natáčet. V březnu 2017 se natáčelo na hlavním nádraží v Sydney (filmové nádraží Londýn - Paddington). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2018 v Los Angeles. (Varan)

Reklama

Reklama