Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (373)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Se scénářem od manželky se nás Soderbergh snaží přesvědčit, že i lidé z Dixielandu mají rozum. Sice zvláštní, ale mají.. Protipól půvabu Oceanovy trilogie měl nalákat na špinavost a svéráznost povah z Biblického pásu, ale nešlo si nevšimnout, že se jedná jen o povrchový nátěr, který má dlouho problém vůbec vtáhnout do děje. U scény s dětskou MISS a Johnnym Denverem doteď nevím, jestli to bylo myšleno vážně.. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Indie Dannyho parťáci. Jiskra, nevtíravá elegance ústřední bandy a exkluzivita neonů vyměněná za burany, venkov a sexy kočičky (Keough, Holmes). Asi to není úplný průser, ale narozdíl od elegantní verze money robbery je to přece jen méně koukatelné a vyhraněné pro specifickou cílovku, co si v tomhle zemitém prostředí plném mongolů a velkého množství záměrně absurdních scén bude libovat. Druhá polovina filmu o třídu lepší než první, seznamovací. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh svoje príbehy zakladá na postavách. Každá je niečím zvláštna a vyčnieva z davu. Režisér vykresľuje svoje postavy do detailu a stavia na nich celú krimi komédiu. Pre takéto výrazné postavy je nutné nájsť rovnako výrazných hercov. A ani tentoraz Soderberghovo obsadenie nesklame. Najvýraznejším prvkom je reč amerického juhu, ktorú herci schválne preháňajú a vtipné momenty tak dostávajú ešte na viac na váhe. Výkony hercov príjemne prekvapia vo všetkých ohľadoch. Loganovi parťáci sú ďalším z filmov o veľkých lúpežiach, ale od ostatných sa líšia svojou surovosťou, na nič sa nehrajú a tak trochu si robia srandu aj sami zo seba a to sa vždy cení. Steven Soderbergh skrátka nikdy nesklame, jeho diela jednoducho bavia. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vidláčtí Dannyho parťáci? Jo a kdo říká, že ne, tak se plete. Soderbergh mě tímhle vážně dostal. Lepšího duchovního nástupce své oblíbené série snad ani natočit nešlo. Pohodová odsýpající stopáž, skvělé herecké obsazení (hlavně Craig v netradiční roli je vážně super) a parťáci se zkrátka nikde nezaseknou ani na chvilku. Po nenápadném začátku sice není úplně patrné, že by daný námět byl nosný ke zpracování, ovšem jakmile se rozjede ona vloupačka a Tatum s Adamem Driverem pomaloučku polehoučku odkrývají své plány, je to prostě paráda. Ta Stevenova několikaroční odluka od natáčení filmů tedy stála za to a já doufám, že i přes nepříliš působivý start v amerických kinech budou nakonec producenti v černých číslech. PS : Game of Thrones gag vyloženě boží. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

-"We're living with the Lord now. Which means on the light side of the raw." Nikdy bych nevěřila, že Channing Tatum a Adam Driver by mohli být přesvědčivými bratry, a ono jo. Bohužel je ale celý film až na drobné ostrůvky vtipnosti jakýsi nemastný a neslaný, úplně to do sebe nezapadá, a nejspíš proto film jen tak prošuměl a vyšuměl bez povšimnutí. Například po celém představovacím medajlonku Sebastiana Stana jsem předpokládala, že se s jeho postavou bude ještě nějak hrát... a ono ne, jenom to tam prostě bylo, protože humor asi? Nebo výplň času, nebo to mělo odvést pozornost publika (od čeho?), nebo došlo k vystřižení materiálu, který by vše předchozí zužitkoval? No zkrátka pár pěkných absurdních rozhovorů (vyjednávání o The Winds of Winter rulez) funkční film nedělá. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Severná Karolína. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama