Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Budete celý život věřit pohádkám nebo se konečně podíváte pravdě do očí? Animovaný pořad internetové televize Stream.cz odkrývá ty největší lži v nejznámějších příbězích pro děti. (Stream.cz)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (44)

dan4815 

všechny recenze uživatele

První série, potažmo druhá má dobrou úroveň. Druhá série má i nějaké slabší díly, třetí série se dělí spíše na to, že má i nějaké dobré díly. Kvalita seriálu klesá postupem času, jak má erektivní schopnost. Poměrně originálním nápadem se Mrazivá tajemství mohou chlubit ještě dlouho, než přijde něco lepšího. I když... podle negativního hodnocení jiných diváků soudím, že něco lepšího nalezli. Já jsem ve stádiu hledání, zatím se ale bavím. Díly jsou napěchované myšlenkami, které mají vyvolat kontroverzi a cílený úsměv na tváři. Mnoho konspiračních teorií od tvůrců tajemství mají někdy silnější logické opodstatnění, než masivně a vážně prosazované bludy konspiračních teoretiků, celkově na některých věcech něco bude, ačkoliv je to prvoplánově zmíněno pro zábavu. To mě přivádí k myšlence, že někteří zdejší diskutéři zapomněli, že Mrazivá tajemství nemají odhalit tajemství nebo vysvětlit pravou podstatu věci - což by třeba u náboženství parádně sedělo. Má to primárně pobavit svou chvílemi až abstraktností. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem velice originální nápad. Někde nějací tvůrci začít musí a dle mého je toto skvělý příklad. Problém je, že postupem času a dalšími epizodami kvalita klesá. Alespoň mi to tak přišlo. Tak nějak už začnete očekávat, co přijde a ta předvídatelnost bije do očí. Pak už vám to celé začne připadat jenom jako klubko cynismu a skepse. Je to asi převážně můj čistý pocit, ale s mnoha lidmi se asi na tom shodnu. Tím to, ale neubírá na faktu, že podle mne jde o v celku velice dobře myšlený a originální projekt. Uvidíme, co z toho tito "konspirační teoretici" vycpou příště. ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Milí mraziví tvůrci, to, že pohádky jsou žánr veskrze hororový, úchylný, drastický a pro děti nevhodný, je věc všeobecně známá (bratři Grimmové zdraví). Tento způsob zpracování mi však přijde asi tak důležitý a přínosný, jako komentář ke složení vlčího lejna po pozřítí babičky. Pohádka je žánr, který si zaslouží mnohem více, než tuto jednohubkovou zbytečnou záležitost. Neboť - a to se ví o mnoho méně - v pohádkách je ukrytá i vysoká teologie a tolik mouder, která dnešní svět zapomněl. A že si žánr pohádky zaslouží trochu více úcty a ne jednostranné, zdánlivě zábavné "rozkrývání". ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne nádherné, plné sarkazmu, obohatené o množstvo čierneho humoru s obrovskou dávkou zvrátenosti a konšpirácie. Užívateľ “EvilPhoEnix” momentálne úspešne dopuje svojich fanúšikov na “FakBúku” krátkometrážnymi horormi, no a Ja som na 100% presvedčený, že tento anime projekt stojí taktiež za veľkú pozornosť, pričom by mohol byť ďalšou skvelou variantou, ako okamihovo stráviť svoj voľný čas pred obrazovkou - HLAVNE netradične ;) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Týmu, který stojí za vznikem tohoto přínosného dokumentu, patří velké poděkování, protože konečně uvádí na pravou míru to, co většina z nás už tušila, a to za pomoci moderních vyšetřovacích metod a vědních disciplín. Pohádky nejsou, čím se zdají být.../// Předchozí text jsem napsal před shlédnutím třetí sezóny, která pro mě byla těžkým zklamáním. Tvůrcům evidentně došla invence a vydali se cestou trapného až fekálního humoru, čímž pohřbili všechno dobré. Jen díky předchozím řadám se mé finální hodnocení udrželo na třech hvězdičkách. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Původně měl být tento díl odvysílán 28. prosince 2017, ale byl kvůli tématu odvysílán až v neděli 31. prosince 2017. [Zdroj: Wikipedia.cz] (asdfasdf)

Reklama

Reklama