Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Film přesně podle mého gusta a Scott Adkins si u mě tímto snímkem jen potvrdil status současné nejzářivější akční hvězdy, i když bohužel jen v béčkových produkcích, což je ale možná na druhu stranu i lepší, neboť akce zpracovaná na této úrovni je stokrát zábavnější, odvážnější, choreograficky našláplejší, dynamičtější, ale především hlavně přehlednější, než akce co nabízí veškerá soudobá ačková nudná a nevýrazná produkce dohromady. Hodně mě tu každopádně překvapila i poměrně svěží zápletka, která sice nehýří nějakou převratnou originalitou či inteligencí, ale má vážně spád, několik opravdu vtipných momentů a celkově mi zkrátka přišla celkem kvalitní. Každopádně celé to je ale samozřejmě především o akci, a v tomto ohledu je to jednoduše špička. Adkins tu předvádí své vrcholné bojové umění v té nejlepší možné formě, a to navíc způsobem lahůdkově nekompromisním, takže tu láme kosti na počkání a cákance krve létají na všechny strany a ještě při tom stačí trousit ultradrsný hlášky, zkrátka bomba. V soubojích mu zde pak sekunduje několik dalších skvělých bojovníků, kde samozřejmě nejvíce vyčnívá další hvězda Michael Jai White, ovšem na něm je už znát jistá zaoblenost a věk, ale pořád dokáže být slušnou konkurencí, nicméně on je tu celkový casting prostě parádní, plný výrazných postav, které film hodně oživují a díky kterým to má celý takový koule. Accident Man mě zkrátka zatraceně bavil, jde o perfektní akční řežbu, tohle já prostě fakt můžu ve velkých dávkách :-)!////////////////// 24.6.2024 Druhé shlédnutí: Není co dodat, nekompromisní krvavá řežba, vtipné hlášky, výborné postavy, souboje choreograficky nadupané a především úžasně přehledné, no a na čele toho všeho geniální Scott Adkins! Tohle je zkrátka skutečně podívaná za ryzích 5*! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A docela to ušlo a myslím, že verbal to popsal skvěle. Některé bitky jsou skutečně takové taneční aranžmá pro slečinky, ale občas se objeví i pokus o humor a dvakrát dokonce povedený, je to skutečně přímočaré a dost to zabaví. Škoda, že Ray Stevenson nedostal větší šanci se ukázat. A ten záblesk z minulosti se sem taky až zas tak nehodil, protože roztrhl děj, ale jako fakt jo, překvapivě se na film dívat dá a dokonce některé scény jsou slušně vymyšlené (třeba vražda účetního ze střechy s využitím střepů). ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zabíjení lidí je pro Adkinse práce jako každá jiná. A po šichtě je ještě tak nakopnutej adrenalinem, že se musí jít někam porvat, aby to ze sebe dostal. Ale jinak je to klaďas a sympoš, charakterní, citlivý, se zásadami. To samý většina jeho kolegů v práci, která se schází v privátním klubu, kde spolu popíjí, i když spolu nemají absolutně nic společnýho, kromě tý svojí "práce". Bože chraň nás od dementních scénářů. Ale rvačky tam jsou skvělý, kvůli nim jsem to taky dokoukal. Nejlepší je rubačka Adkinse s pěknou a zlou blonďatou čubkou v kožených kalhotách. Je srandovní pozorovat, jak je najednou děsně pomalej a neohrabanej a dává si setsakra majzla, aby ji nemajznul doopravdy. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Bitky jako z baletní přípravky pro bukanýry, hudba z porna, dechzastavující neherecké výkony prkenného napomádovaného geje Asskinse a poliomyelitického čokoládového otyloně Míši Jé Bílého, scénář a dialogy jako by se někdo s mongoloidním kukučem, rozštěpem a pokřivenýma ručičkama snažil do vybryndaného jogurtu na krmící židli prstem přepsat Odplatu namixovanou s Džonvíkem. Ovšem na druhé půlce prdele je to takové roztomile přímočaré, perverzně zábavné a odsejpající, takže pokud se mentálně naladíte na pokojovou rostlinu, vyklopíte pár lahváčů a vypnete indikátor nevkusu, dá se u toho sto pět minut vcelku bez zlobení dost dobře kompulzivně žužlat vlastní palec. Rozhodně zatím nejlepší bliják toho koženého gogotanečníka. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

No... malo to napad...malo to ambiciu... malo to potencial. Dokonca prvych 5 minut filmu som mal blazeny usmev a simranie na gulkach. Akonahle vsak zacali dialogy...premisa filmu... slo to do hajzlu. Adkinsovi som najomneho vraha veril asi ako ciganovi vysoku skolu...to jeho "moralne" spravanie najcool zabijaka nad vecou, ktory sa drzi nejakeho super speci kodu a naraz sa na vsetko vysere a ide za pomoci neprijemnej defky patrat po vrahoch svojej ex...no proste kokotina. Na druhej strane vsak chcem pochvalit obsadenie (okrem Adkinsa a Stegmanna), ktore ma celkom bavilo... Stevensona mam rad a bol pre mna aj v tomto filme najsympatickejsou postavou a suverenne charizmov odstrihol mladeho Baryshnikova. Hopsandy a akcne sekvencie boli standard, ktory baletak proste vie... ale tak na jedno pozretie...cert to ber. Nepriestrelny okruhly stol, ktory odolal tazkemu gulometu z piatich metrov radsej spominat nebudem. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v britskej metropole Londýn. (MikaelSVK)
  • Akční bojové scény ve filmu režíroval choreograf Tim Man v titulcích uvedený jako „Fight Director“ a v malé roli si zahrál zabijáka na motorce. (Rominator)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama