Reklama

Reklama

Tajný agent se probudí uvězněný v ponorce na místě, o kterém ví jen CIA. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mimořádně příjemné překvapení, když si vemu že jsem před týdnem viděl Ramba, která se 80% stopáže vykecával a já už začal akční kluky z 80´ házet do sběru, tak tady zase nemám výtku, málo keců, hodně akce, sice se na tý ponorce střílelo jako kdyby ponorka byla stvořena pro paintball z ostrejma, ale zase se nám tu usměje Dolph a JVCD si tam dá frantíka z nějakou kočkou, hodně záporáků, kopnou, ještě víc zastřelí a to všechno vidět v jednom filmu dává mému životu velký smysl. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, smutné, aké filmy musia točiť moje kedysi idoly porevolučných rokov. Dolph tu má ale celkom peknú inťácku rolu, aj keď s minimom akcie. JCVD sa snaží, no už to tak nezvláda a hlavne mu to kazia ostatní "herci" a dej a režisér a proste všetko. Chce to veľa odolnosti dopozerať to do konca, dej je príšerná blbosť, tie dve modelky mali ostať na móle, lebo sa na ne pozerá dobre, no so zbraňou v ruke vyzerajú na smiech. Ale to skoro každý herec tu, réžia je príšerná, ani sa nedivím keď som sa pozrel na filmografiu režiséra. Všetko vyzerá hrozne lacno a amatérsky, ako home made movie. Radšej si pustiť nejakú starinku s týmito vyhasnutými akčnými hviezdami. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Hodně milosrdného střihu, hodně bezduchého střílení a spousta zbytečných scén, až to zavání tím, že fandové kdysi hbitého Belgičana a urostlého Švéda ze zdi strhnou i jejich poslední plakáty. Snaha se cení, tady jí ovšem bylo zoufale málo. Tohle už prostě není na pozvánku, kterou by měl otevřít každý, kdo na snímcích legendárních béčkařů vyrostl. Pánové se sice potácející v hrubě mdlém důchodu, ale třeba takový Van Damme si to zjevně uvědomil. Neždíme jen své poslední síly, ale v několika projektech i příjemně rekapituluje. Navíc s úsměvem na rtech (Jean-Claude Van Johnson). Tady to ale nevyšlo. Snad příště. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Lundren a Wan Klod Žán Damme bojuju v utrobach ponorky proti teroristom ktori chcu co ? Sak ani neviem presne, distributor pise cosi v tom zmysle ze Wan Klod žán Damme bol oznaceny za zradcu a musi ocistit svoje meno. Dobre, to chapem. Kto ho ale takto oznacil, preco - tak to uz nechapem, rovnako ako odpovede na zakladne otazky Kto, co, kedy, kde, kedy, preco a ako. Ono sa to este chce tvarit ako buddy movie, ale ide to len tazko, ani jeden z tej dvojky nevie hrat, vlastne na dobreho herca som tu ani nenatrafil. Lundgren je viac vzadu, no a reziser mi toho tiez vela nehovori . 30 % ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Béčka to je kategorie filmů sama pro sebe. Přesto lze mezi nimi najít i trochu lepší kousky. Tenhle film béčkem bezpochyby byl, nicméně docela koukatelným. Zásluhu na tom mají dva dědouškové Jean-Claude a Dolph. Kupodivu Dolph ač o dost starší vypadá na rozdíl od Jea-Clauda lépe. Jako by nestárnul... Halt Univerzální voják :-). Nu co k filmu. Zápletka úplně ta nejjednodužší jaká může být. Agent má na flešce (tahle byla z plexiskla či co) jména těch nej agentů a zlouni tu flešku chtějí. A tak to udělají tak aby CIA myslela, že Jeam-Clauda zradil USA . Tím nemá práva a může s ním být nakládáno jakkoliv. Amerika jde co se týče tajných věznic kupředu, profláklé věznice v Polsku ani na Kubě už nepoužívá. Má tajnou vyřazenou ponorku, která křižuje oceány, je nezjistitelná a zatím uvnitř probíhají výslechy těch nejotrlejších z otrlých. Sem umístí i Jean-Clauda. Ten je samozřejmě nevinný (alespoň to o sobě tvrdí) a jak jinak hodlá z ponorky potopené hluboko v oceánu prchnout... Divák tak uvidí celou řadu soubojů, těch pěstních bohužel ubylo. Kapitánský můstek ponorky byl srandovní, připomínal kabinu metra... Tma, zeď se stejnými budíky a na zdi dva monitory na kterých se točila kola..:-) Posádka byla rasově korektní kapitán běloch, důstojník Afroameričan a druhý (ano víc jich tam nebylo :-) !) Asiat. Chyběl Indián a Eskymák. Ponorka je opravdu jemný stroj, stačí jedno kolo pootočit na druhou stranu a je vymalováno.. no nic, nebudu spoilerovat. Docela rád jsem oba dědoušky po čase zase viděl spolu a docela jim to klapalo. Dávám tedy za 3 něco (co - to je tajné) * * * ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • V mnoha scénách je vidět, že se film točí na betonové podlaze, kolem jsou jasně betonové a dokonce i omítnuté stěny, stropy jsou vysoké jako v budovách (někdy i vyšší) a chodby i nepřirozeně široké na to, že se celý děj odehrává v ponorce. (Ace.A.T.L.)
  • Film sa natáčal na ostrove Mobile a Dauphin Island (Alabama, USA) od 25. januára do 23. februára 2017. (Arsenal83)

Reklama

Reklama