Reklama

Reklama

Tajný agent se probudí uvězněný v ponorce na místě, o kterém ví jen CIA. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tady budu souhlasit spíše s těmi, kterým se tento film moc nelíbil. Není to vyložený průser, ale ani dobrý akční film. Pár zajímavých akčních scén to mělo (přestřelka v hotelu nebo trojitá bitka v ponorce), ale jinak vcelku chabý scénář i herecké výkony. Jean-Claude Van Damme i Dolph Lundgren rozhodně natočili už lepší filmy a podali i lepší výkony. Obtloustlý Patrick Kilpatrick se tu moc dlouho neohřál a Jasmine Waltz ať raději dál točí domácí péčka – v těch je určitě lepší než coby klasická herečka. A ještě jedna věc: pro uživatele Martin741 a jemu podobných co píší, že to pořádně nepochopili – ono je totiž hodně důležité se na ten film skutečně podívat!!! Ne jen v rychlosti opsat pár blbostí z komentářů jiných uživatelů a sesmolit další vlastní nesmysl… ()

tron 

všechny recenze uživatele

Black Water je béčko so scenárom ako z 80. rokov a tomu odpovedajúci kasting. Sklamal ma nedostatok akcie a ak tu aj niečo bolo, bolo to veľmi slabé a nezáživne natočené. Ako ostatne celý film. Za jediný plus, alebo teda jediné DVA plusy, by som opatrne označil údernú dvojku Van Damme/Lundgren, ktorá nestojí proti sebe, ale bok po boku, čo je fajn (Lundgren má každopádne dosť malý priestor a poriadne sa objaví až v druhej polovici). ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Béčka to je kategorie filmů sama pro sebe. Přesto lze mezi nimi najít i trochu lepší kousky. Tenhle film béčkem bezpochyby byl, nicméně docela koukatelným. Zásluhu na tom mají dva dědouškové Jean-Claude a Dolph. Kupodivu Dolph ač o dost starší vypadá na rozdíl od Jea-Clauda lépe. Jako by nestárnul... Halt Univerzální voják :-). Nu co k filmu. Zápletka úplně ta nejjednodužší jaká může být. Agent má na flešce (tahle byla z plexiskla či co) jména těch nej agentů a zlouni tu flešku chtějí. A tak to udělají tak aby CIA myslela, že Jeam-Clauda zradil USA . Tím nemá práva a může s ním být nakládáno jakkoliv. Amerika jde co se týče tajných věznic kupředu, profláklé věznice v Polsku ani na Kubě už nepoužívá. Má tajnou vyřazenou ponorku, která křižuje oceány, je nezjistitelná a zatím uvnitř probíhají výslechy těch nejotrlejších z otrlých. Sem umístí i Jean-Clauda. Ten je samozřejmě nevinný (alespoň to o sobě tvrdí) a jak jinak hodlá z ponorky potopené hluboko v oceánu prchnout... Divák tak uvidí celou řadu soubojů, těch pěstních bohužel ubylo. Kapitánský můstek ponorky byl srandovní, připomínal kabinu metra... Tma, zeď se stejnými budíky a na zdi dva monitory na kterých se točila kola..:-) Posádka byla rasově korektní kapitán běloch, důstojník Afroameričan a druhý (ano víc jich tam nebylo :-) !) Asiat. Chyběl Indián a Eskymák. Ponorka je opravdu jemný stroj, stačí jedno kolo pootočit na druhou stranu a je vymalováno.. no nic, nebudu spoilerovat. Docela rád jsem oba dědoušky po čase zase viděl spolu a docela jim to klapalo. Dávám tedy za 3 něco (co - to je tajné) * * * ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mimořádně příjemné překvapení, když si vemu že jsem před týdnem viděl Ramba, která se 80% stopáže vykecával a já už začal akční kluky z 80´ házet do sběru, tak tady zase nemám výtku, málo keců, hodně akce, sice se na tý ponorce střílelo jako kdyby ponorka byla stvořena pro paintball z ostrejma, ale zase se nám tu usměje Dolph a JVCD si tam dá frantíka z nějakou kočkou, hodně záporáků, kopnou, ještě víc zastřelí a to všechno vidět v jednom filmu dává mému životu velký smysl. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O vyložený průšvih se nejedná, má to ambice být trošku lepším Céčkem, ale přiznejme si to. Na Van Dammovi je věk už docela vidět. Dolph (mimochodem se zde vyskytuje velmi zřídka a jeho role je vyloženě vedlejší) tady působí jako jisté lákadlo, takže si divák dopředu řekne, aha on tam hraje i Lundgren a má tedy dvojnásobnou motivaci film shlédnout. Příběh je pitomý jen velmi lehce a při sledování jsem dostal chuť na Caseyho Rybacka na palubě Minneapolis. 35% PS: Dostaví se i Kilpatrick, který kdysi Van Dammovi naložil jako Sandman. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • V mnoha scénách je vidět, že se film točí na betonové podlaze, kolem jsou jasně betonové a dokonce i omítnuté stěny, stropy jsou vysoké jako v budovách (někdy i vyšší) a chodby i nepřirozeně široké na to, že se celý děj odehrává v ponorce. (Ace.A.T.L.)
  • Film sa natáčal na ostrove Mobile a Dauphin Island (Alabama, USA) od 25. januára do 23. februára 2017. (Arsenal83)

Reklama

Reklama