Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Původní "plán útěku" lákal hlavně na první větší herecké setkání (nepočítám Expendables) legend akčního filmu Arnieho a Slye, ale dokázal pobavit i sám o sobě. Pokračování je naprostou zbytečností a prakticky vším připomíná novodobé pecky Seagala, Van Damma a spol. Film je tak naprostou katastrofou, která dělá ostudu všem zúčastněným a zařadil bych ho do škatulky zbytečných pokračování, někde mezi Univerzálního vojáka 2 a Čelisti 3. Snad to moc nevydělá. ()

nash. odpad!

všechny recenze uživatele

Po vydařené a zábavné jedničce, kde fungovala minimálně chemie mezi dvojicí bývalých akčních bouráků, tentokrát Sly skončil v base, ze které opravdu úniku není. Žádný plán v podobě scénáře, který by dával smysl, žádné zamřížované okýnko, kterým by pronikl alespoň malý paprsek logiky a osvětlil nesmyslnost toho, co se tu odehrává. Sly navíc končí někde na samotce, odkud ho jen občas na pár minut vypustí, aby mohl zapózovat a pronést nějaké moudro. Pokud se i při tom mále snažil herecky zapadnout mezi ostatní zdejší dřeva docela se mu to daří. Bohužel. Děj absolutně nedává smysl, celé to působí lacině, jako by to natočili u Stallonů v garáži, herecky je to odfláknuté jako by na to v té garáži měli sotva jedno odpoledne. Navíc je výsledkem nebetyčná nuda. Bez Arnolda, téměř bez Sylvestra, bez nápadu, bez napětí, bez sebemenšího důvodu ztrácet z touhle pitomostí čas. Možná vůbec nejhorší Stallonův film. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Příští rok nás asi čeká v kinech Seagalovka, když se tento bizár dostal do kin Stallone dvacet minut, Bautista pět minut, no coment. Jednoznačně letošní nejhorší akční film a to jsem si myslel, že Přání smrti 2 nic nepřekoná. První hodina je naprosto šíleně nudná arénovka s céčkovým střihem a Útěk z vězení připomína tak maximálně závěr. Uff, tohle Stallone nemá zapotřebí......2/10 ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování, které ani zdaleka nedosahuje kvalit prvního filmu. Oldschoolový feeling je pryč a místo toho sledujeme hackujícího 50 Centa, kopající asiaty a Davea Bautistu, který hraje Davea Bautistu. Jo a občas se tam objeví Sly, který výrazně posloužil marketingové propagaci filmu, ačkoliv se jeho účast ve filmu počítá pouze na minuty. Už by to zase chtělo nějakého toho Rockyho, Ramba nebo Expendables. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Jak poznáte, že je záporák zlej? Má oční stíny! Jestli je John Wick synonymem pro kvalitní moderní akční béčko, dal by se Plán útěku 2 ve všech ohledech označit jako anti John Wick. Nejlépe bychom mohli tento smutný pokus o film přirovnat k Expendables 3… kdyby v nich nebyly žádné hvězdy, téměř žádná akce a jejich rozpočet byste zkrátili (minimálně) na pětinu. Nuda, nuda, nuda. Více v mojí remcenzi. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama