Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (175)

Makky 

všechny recenze uživatele

Malé horory využívajú roztrasenú kameru a zbesilý strih, našťastie nie je to prípad tohto filmíku. Hlavná hrdinka je sympatická a strašidlo pekne scary, spolu s ponurým prostredím márnice. Všetko sme však už videli asi milión krát a jednoduchá linka nemá čím prekvapiť. Snímok mal určitý potenciál, podobný námet treba však vedieť využiť. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film v podstatných veciach kopíruje The Autopsy of Jane Doe. Lenže len po obsahovej stránke, lebo spracovaním a ani atmosfére sa na spomínaný horor nechytá. The Autopsy je o čarodejnici, toto zas o démonovi a tak podobných filmov je nespočetné množstvo, líšia sa hlavne iba tým, že menia prostredie, kde sa odohrávajú. A tento film nie je výnimkou. Prostredie márnice super, ale film to vobec nevyužil. Skoro žiadna atmosféra, lakačky o ničom a chabé spracovanie, robí z tohto filmu, len čisto priemerný snímok, ktorý neurazí, ale ani nenadchne. Aspoň, že sa dobre pozeralo na Shay Mitchell. Za ňu a ešte za sľubný začiatok, dávam slabé, ale 3*. ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Hvězda za využití neuvěřitelné brutalistní budovy bostonské radnice jako ústřední nemocnice a to i včetně interiérů. Opravdu monumentální monstrum z betonu, které se jen tak nevidí. Zbytek je obvyklá ulekaná nuda s nezajímavými postavami a nijak zábavným vývojem, který alespoň trochu nad vodou drží taneční výkony Kirby Johnson. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(58%) Nebylo to vyloženě zlé. Jen to prostě postrádalo pár aspektů patřící k tomuto žánru. Rko to mělo, což je sice fajn, ale moc využité nebylo, i když to nadnášení lidí, které posedla ta bytost – to bylo zvládnuté dobře, praskání, svalů, kostí či co atd.. Atmosféra byla taková suchá, dalo by se z ní vytřískat víc, to samé platí i o napětí, které zde skoro vůbec nebylo. No, ale technická stránka byla zase vydařená. Stejně jako hlavní hrdinka, která mě bavila. V poslední třetině snímku se to víc rozjede a závěr je sice obyčejný, ale proč ne. Celé je to předvídatelné, takže nás nic nepřekvapí. Prostředí filmu jako je márnice, ostraha atd – to bylo zajímavé. Ono těch témat ohledně vymítání bylo už dost, co se má furt natáčet, že jo ? Na zabití večera je to ale přijatelná jednohubka. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Sympatická a dobře prokreslená hlavní hrdinka a prostředí chladné márnice (yo, to už tu nedávno bylo), které jako by svou architekturou vypadlo ze severského filmu. Na začátek dobrý a musím říct, že jsem se, i díky creepy mrtvolce, chvilku docela bál. Poslední třetina je ale nepochopitelně dost divně sestříhaná a kazí do té doby jinak profesionálně vedený film. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Andrew (Grey Damon) ťuká na dveře Megan (Shay Mitchell), si jde všimnout, poté, co se Megan obleče a jde otevřít dveře, vpravo v místnosti jednoho z kameramanů. (MichalSebek)
  • Natáčení začalo 7. listopadu a skončilo 17. prosince 2016. Natáčelo se ve státě Massachusetts. (Varan)
  • Fiktivní „Bostonská metropolitní nemocnice“ uvedená ve filmu, je ve skutečnosti Bostonská radnice (tShay Mitchell). (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno