Reklama

Reklama

Zvířátko

Trailer 2

Tento strašidelný psychologický horor sleduje Setha (Dominic Monaghan), samotáře pracujícího ve zvířecím útulku. Z rutiny jeho monotónního života ho jednoho dne vytrhne náhodné setkání s Holly (Ksenia Soloová), bývalou známostí ze střední školy, jíž se záhy stane posedlý a začne ji sledovat. Když Holly rázně odmítne jeho návrhy, Seth ji unese a drží ji jako rukojmí v kleci v útulku, kde pracuje. Holly však střeží vlastní skrytá tajemství, díky nimž ukáže svému únosci, zač je toho loket. (Cinemax)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (87)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Správná psycho jednohubka na nějakej kvalitní noční filmový turnus. Nic objevného, ale opět vidět Dominica Monaghana mi dělalo vysloveně radost. A jeho kvalitní proměna postavy také neměla chybu. Oceňuji, že každých dalších pět minut netušíte, co přijde, na druhou stranu počítejte s tím, že tenhle kousek Vám dost jasně dá najevo, že si na nic kvalitou nehraje a moc dobře ví, co si o něm divák bude myslet. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nesympatické obsazení i postavy, námět o stalkerovi a únosu je dost ohraný, a celé to završuje stupidní a krajně nevěrohodný závěr (více to zde už rozebrali někteří lidi v diskuzi). Přesto mě to vcelku bavilo, protože děj slušně odsejpá a má to pár zajímavých zvratů a celkově je docela zábavné hádat další vývoj děje. Strašidelné mi to ale nepřišlo ani trochu a jako horor už vůbec ne, spíš thriller, navíc zjevně dost nízko-rozpočtový. Kdyby to bylo natočené ve španělštině, mohlo to být celé o třídu lepší. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Film ze začátku vypadá, že pojede ve 100x jeté koleji, aby pak příjemně vybočil z řady a ukázal, že věci jsou trochu jinak, než se zdálo. Jak Dominick tak Ksenia podávají velmi dobré výkony a své postavy zahráli velmi věrohodně. Gore se divák dočká až ke konci filmu, ale to vůbec nevadí, jelikož snímek si i tak celou dobu dokázal v pohodě udržet mou pozornost. Konec mě lehce zaskočil a ještě tak zvýšil celkovou spokojenost. Když Ksenia během rozhovoru s Dominickem utrousí - Proč? Protože můžu - člověka až zamrazí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dominic Monaghan presvedčivo zahral nepredvídateľného, tichého magora, ktorý raz zabije piatich susedov a preživší o ňom budú hovoriť ´nikdy by sme to doňho neboli povedali´. Páčila sa mi aj Ksenia Solo – „pošahanú blondínu“ zahrala lepšie, ako preceňovaná Margot Robbie v tiež tohoročnej Jednotke samovrahov. Scenár je miestami vystavaný veľmi zaujímavo (nechcem spoilerovať), ale už na začiatku som sa dosť strácal v motiváciách a osobnostiach jednotlivých postáv a nepomáhali tomu ani vyložené blbosti (ten SBS-kár tam tuším aj býval), očakávané klišé a nezrozumiteľnosti (ak by poriadne vrieskala, čo vrieskala, musel by ju niekto počuť a zvláštne je tiež to, že hoci útulok nie je nijako extra gigantický, nikoho netrápi, že sa v ňom Seth na X hodín tajuplne a bez stopy stráca, WTF tiež pôsobí absencia aspoň jednej bezpečnostnej kamery pri vchode). Ku koncu to bolo čoraz horšie a fakt som sa nechytal, že o čo komu vlastne ide. Takže ani fajn koniec s klietkou na mňa bohvieako nefungoval. Škoda, mohlo to byť oveľa, oveľa lepšie. I tak to ale hodnotím ako veeeeľmi ľahký trilerovo-hororový nadpriemer. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný a neobvyklý kidnap Thriller, kde místy není zřejmé kdo je oběť a kdo útočník. Dominic Monaghan hraje zamilovaného psychopata přesvědčivě a Ksenia Solo je správná mm atraktivní mrcha. Gore je méně, ale když na něj dojde rozhodně stojí za to. Závěrečný twist je až grotesktní. Bavil jsem se, černý hlídač mě i rozesmál. 70% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Dominicovi Monaghanovi pomohlo vcítiť sa do úlohy Setha aj to, že sa zaujíma o sériových vrahov. Za najzaujímavejších považuje Teda Bundyho a Andreia Chikatila, u ktorého sa mylne domnieval, že pochádza z Česka. (Marceloo)
  • Keďže sa väčšina deju odohráva v útulku, požičal si Dominic Monaghan (Seth), pre zvýraznenie svojho výkonu, od kamaráta domácich miláčikov. (Marceloo)

Reklama

Reklama