Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter (Michael Peňa) žije se svou ženou a dvěma dcerami poklidný život. Jedinou komplikací jsou Peterovy podivné noční můry, které ho zaprvé odvádějí od rodiny a zadruhé ukazují vize útoku na město nějakým tajemným nepřítelem. Jak se ovšem brzy ukáže, sny se změní na nelítostnou realitu... (C0r0ner)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Paity 

všechny recenze uživatele

Přesně jak píše na začátku sniper18, Netflix pro mě v oblasti sci-fi špatné špatné. Nevím, zda nešetří na nákladech, ale už to není první sci-fi, které bylo v podstatě jen konverzační nebo max 5 osob v akci. Takto si sci-fi apokalypsu tedy nepředstavuji plus onen hispánec v hlavní roli, ne, toto nefunguje. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skláním klobouček. Netflix je pro mě korunovanej král filmových komorních sci-fi současnosti. I když otázka, jestli se o Extinction dá mluvit jako o komorním. Občas si totiž říkám, že by si tyto filmy klidně zasloužily i kino. Chvíleme to totiž vypadá jak v regulérní Válce světů. Akce a napětí, kam se podíváš. Navíc skvělej Michael Peña, kterej během filmu zažije jeden solidní šok a s ním i samotný divák, se kterým se to dál už jenom veze. Super kousek a víc takových... ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Súhlasím, že tento sci-fi film od Netflixu patrí medzi slabšie počiny ale rozhodne to nie je hrôza, akcia je fajn, efekty sú slabšie ale vôbec nie katastrofálne. Herecky to ujde a tá zaujímavá zápletka veru bol som príjemne prekvapený, ba čo viac nečakal som ju. Takže ja osobne som s filmom viac menej spokojný akurát škoda, že potenciálne druhá časť určite nevznikne po tak vlažnom prijatí. Možno sa mohol dať na režijný post niekto skúsenejší. ()

radekgfx 

všechny recenze uživatele

Neuhlazené „rodinné“ postapokalyptické sci-fi drama, které si své emocionální pole z počátku vytyčuje hlavně s pomocí slz a prostrojů. A i když se ve své druhé polovině přikloní – a to dost rázně – k rovině fantaskní, určitá pachuť, živená zejména nepřesvědčivou výpravou a úvahami nad tím, jak by celý film vypadal bez přepálené obrazové postprodukce, skrze níž se autoři snaží honit atmosféru, zůstává. Ve výsledku je zde dle mě až příliš mnoho snah a pokusů o velké žánrové a dějové zvraty a spousta velkých myšlenek v malém, laciném a místy dost potrhaném balení. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Komorní tv scifi především pro fanoušky scifi.Působilo to spíš jako zfilmovaná povídka z nějakýho sborníku a v nějaký sf seriálový sérii by mě to asi zaujalo víc. Až do odhalení v závěrečný 1/2 hodině nic vyjímečnýho,u mě se wow efekt nedostavil ani po něm,ale aspoň to leccos osvětlilo,no..(latexovej žabí vzhled "emzáků" byl navíc trochu samoúčelnej,kdyby vypadaly jinak,divák by pojal podezření mnohem dřív a našlo by se toho víc,50 let nestárnoucí populace atd..).Zajímavý,ale celkově slabší scífko. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Scéna v podzemí byla natáčena na trase Bělohradského metra, která nebylo do dnešní doby dokončena. (Martrix)
  • Scénář pro Extinction, napsaný Spenserem Cohenem, byl v roce 2013 vyhodnocen jako jeden z nejlepších nezrealizovaných scénářů. (Martrix)
  • V roce 2016, když se rozhodlo, že se bude scénář Extinction realizovat, byl pro hlavní roli zvažován James McAvoy. (Martrix)

Reklama

Reklama