Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (205)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V zásade prostoduchá blbina. Ak to mal byť nejaký manifest, tak by som ocenil aj určitý nadhľad. Spraviť film na rovnakú nôtu ako to kedysi robil McG mi príde v rámci doby, ktorá priniesla filmy ako Atomic Blonde, nový Tomb Raider a Bessonovu Annu a Lucy, smiešne. Charlie´s Angels neposúva žáner nikde, len robí tie isté chyby ako jeho filmový predchodcovia. Zápletka je predvídateľná, žánrovo je to neucelené a v rámci akčných scén až televízne. Vývoj postáv je takmer nulový a ani jednu z hrdiniek vlastne nespoznáme. Nemáme na to dôvod, priestor ani správne dialógy. Tie pôsobia ako zo strednej. Vôbec nie dojmom, že ich napísal niekto, kto sa vo filmovom biznise pohybuje vyše dvoch dekád. Tempo to má, aj lokácie ( hoci tiež nevyužité) ale ku koncu je to už pretrpené. A tie úsmevy, romantické náznaky a vtipy sú odtrpené. Jediné plus je Kristen Stewart. Tá by mohla hrať aj metlu v riti koňa a stále by to robila s určitou noblesou. To, že tu výrazne zapadá je už chyba všetkých vyššie spomenutých problémov. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono ani poslední zpracování Andílků nebylo kdovíco, ale každá z holek měla něco do sebe a občas zafungoval i vtip. Tady se ale nepovedlo prakticky nic. Příběh hodnotit nebudu. Jde o tradiční záchranu lidstva před magorem jdoucím po mocné zbrani a podobná dějová linka k danému žánru patří. Sice bych uvítal nějakou modifikaci, ale v zásadě nic nenamítám. Co mě asi nejvíc uhodilo do očí byl mizerný casting. Ella Balinska starající se o komediální polohu ještě ušla, ale Naomi Scott působila nudně a Kristen Stewart, byť se evidentně bavila, se do dané role přebírající charakter Cameron Díaz vůbec nehodila. Akce, což měl být druhý pilíř filmu, působila strašně sterilně a na rvačkách, kterých bylo možná víc než je zdrávo, byla znát mizerná chorografie a nepovedený střih. Jediný, kdo stojí za zmínku, je Tuckerův zabiják, který sem zabloudil z jiného filmu. Bída, kterou naše kina zaslouženě ignorovala. 15% ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Další feministický snímek, který Vám to vtlouká do hlavy od první minuty a vůbec to není hezký. Já věděl, že tenhle film bude sračka už od začátku ale tohle jsem fakt nečekal. Ani jedna dobrá akční scéna ani jedna scéna dávající smysl. Zápornou postavu prokouknete hned na začátku a pak jen koukáte jak Vám umírají mozkové buňky. Hlavní trojice jsou sice hezký baby ale proč to muselo dopadnout takhle to teda netuším. Už nikdy více. 15% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ja nvm či bol horší dabing alebo druhá polka filmu. To jak keby Banksovej došli drogy alebo si dala až veľmi veľkú dávku. To je tak zbytočný a nezaujímavý film. Hlavne tá druhá polka je totálne mimo. Herečky sa síce snažia, ale neverím im ani jeden súboj, ani jednu repliku. Nečudujem sa, že to v kinách prepadlo. Girl power film, z ktorého sa smejú snáď aj samotné ženy. 1 z 5 ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já tam měl Stewartku, takže spokojenost, ale s výhradama. Je neuvěitelný kolik času bylo naprosto nesmyslně promrháno kecama a že týden po americkým blockbusteru ve kterým jsou všechny ženy bohyně a muži sráči uvidím druhý film, se stejným vyzněním, hmm to je hold ta americká feministická rovnopránost, má knírek, patku a mluví německy, ale srát na to, podstatný je fakt že to nemělo drive, přitom ty tři akční scény co tam živoří, jsou udělaný dobře, ale jak říkám já tam měl alespoň Stewartku. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Německu, konkrétně v Hamburku a Berlíně, a také v Turecku v Istanbulu. (ČSFD)
  • Závěrečné scény, odehrávající se na večírku u příležitosti oslavy uvedení Calisto na trh, byly natáčeny na německém zámku Moritzburg, kde se natáčely i slavné Tři oříšky pro Popelku (1973). (Andrew94)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama