Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Profesor, Benjamin a ostatní se pokusí osvobodit Lisabon. Rozzlobená Tokio přestává důvěřovat plánu. Sierra vezme věci do vlastních rukou. (Netflix)

Recenze (20)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, co si budem, byla to vcelku blbost plná náhod a ex machin, ale musím říct, že tenhle díl nebyl nejhorší. Sierra najednou objevila nějakýho kámoše na telefonu, kterýho si asi vytáhla z ánusu, a kterej jí vzápětí odhalil celou identitu Profesora. Ta celá věc s parkovištěm byla na jednu stranu dost geniální a na druhou stranu totální blbost, která by v realitě vůbec nefungovala. (Asi jako teď celý La Casa de Papel.) Stačilo by, aby dvojtýma dveřma prošel údržbář a je to v řiti. A pak to s tou helikoptérou... Když na to jenom tupě zíráte a vůbec nad tím nepřemejšlíte vypadá to skvěle, ale jinak... A všichni policajti se zase děsně diví, jak je zase napálili. Se divím, že si na to už nezvykli, když se to děje tak často. ¯\_(ツ)_/¯ Ale fakt nechápu, jak tenhle seriál pracuje s časem. Začínám si myslet, že tam má každej druhej stroj času, protože to, jak rychle se premisťujou, už není normální. Hodnocení: Ale jo, dobrej závěr a asi jedinej díl z posledních dvou sérií, co mě aspoň trochu bavil. Minimálně se mi u něj aspoň nechtělo spát. Takže to cením, přivírám oči (hodně), dávám tři hvězdy a jdu od toho. Uf to se mi ulevilo, že je konec/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Profesor rozbieha plán Paríž a so svojimi Srbskými kumpánmi sa snaží oslobodiť Lisabon. Zatiaľ v banke prežíva morálnu krízu Denver, Rio aj Monica. Prevedenie: Nebudeme si klamať ide o jeden z tých zábavnejších dielov kde sa kladie do popredia prepracovanosť únikového plánu, tá telenovela v banke je vďaka bohu iba na pozadí a tak nemusím zrážať príliš z hodnotenia. Zostáva nám už iba tešiť sa na ďalšiu sériu. 81% ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu jsem doufal, že se to čtvrtou sérií uzavře-to je v mých očích malý mínus. Taky už mi přišlo trochu dlouhý to vyučování pro horníky. Tenhle seriál je ale založenej na tom, že nám všechno přijde pochopitelný a uvěřitelný, takže proto ten polopatismus. Já se bavím, nechávám se tím unášet, zbytečně se v ničem nepitvám a nic mě nijak zvlášť neirituje, jen se mi vrací jedna otázka: Jak mohl Gaudía střílet obouruč, když si na jedné ruce zlomil palec..? Jinak parádní jízda a těším se na pátou sérku. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli bude v takovém stylu udělaná i závěrečná 5 série, máme se na co těšit. Ano trošku nelogické, ale ve finále úžasné. Profesor je na koni jako nikdy a já to žeru i s navijákem. Jo a ta hudba.... TA HUDBA! Závěrečných 15 minut mi přišlo, že sleduju akční špionážní film, který se teprve rozjíždí a já si říkal " chci víc.... VÍC! ".  " For Nairobi! For Nairobi! For Nairobi! ". No a poslední scéna oh boy, už aby bylo 3 září! ()

sKralicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál si udržel nastolenou laťku z předchozích dílů až k tomu poslednímu. Super akce, plán, záběry, emoce, důvtip. Ano, má to své nelogičnosti a díry a je to nereálné a kdyby byl profesor trochu chytřejší a poučil se, že existují kamery, nestalo by se to, co se stalo. Ale upřímně, u tohoto seriálu to nevadí (pokud to teda není demence a telenovela, jako některé epizody. Těším se na další sérii a této dávám s klidným srdcem 4 hvězdičky. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • V čase 14:40 mluví Tokio (Úrsula Corberó) do vysílačky Baofeng bez antény, což nemůže v žádném případě fungovat. (Pitlys1999)

Reklama

Reklama