Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Nečekaně zábavná a pohodová akční komedie se stárnoucím Brůsem, kterému se v závěru jeho kariéry aspoň občas daří vylovit z moře hoven koukatelný film, v kterém se pořád dokáže chovat jako drsňák a zároveň si ze sebe dělat srandu a nepůsobí to dementně. Obsazení je celkově hodně povedené. Varování: Představitel Azamata z Borata dostal další příležitost ukojit svůj exhibicionismus, takže pokud jste slabší povahy, dejte si na tu scénu pozor. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem tohle neviděla dříve, než Korunního svědka. Tragický konec Bruceovy kariéry by mi byl jasný a nemusela bych už podruhé naprosto nechápavě kroutit hlavou, jestli má Willis tohle skutečně zapotřebí. Pokud někdo místo do zaslouženého důchodu odloží svršky a nahatý skočí na skateboard, můžete to značit i závažnou mozkovou dysfunkci. Počínající stařecká demence by mohla vysvětlit Willisův výběr rolí v posledních letech. Škoda, že ho nikdo blízký neodvedl k lékaři a nechá ho nadále se neskonale ztrapňovat ve filmech, které svou ubohostí překonávají i teen komedie. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Na hranici trapnosti podobně jako nedávnej All Nighter. Sled špatně sestříhanejch scén kterej dává dohromady naprosto stupidní děj. Bruce Willis pokračuje ve svým céčkovým video-hereckým standartu, už musí brát i filmy kde jezdí nahatej na skateboardu nebo běhá převlečenej za ženskou. Jó i takhle můžou hvězdy skončit. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Bruci, Bruci... Hele na rovinu, je lepší hrát možná miniroličky hlavních grázlů v ušmudlaných béčkách, než se nahej promenádovat po Kalifornských ulicích s pistolí na věnci. Navíc i to, že si myslíš, že na ty mladý holky bereš a můžeš s nima stále i po 60ce divočit v pelechu, to už mi i v tomhle bijáku přijde opravdu směšný! A to, že ze sebe dělá Momoa drsnýho vola a Goodman hloupýho blbce tomu určitě taky nepřidalo. Ani nevím proč dávám 3 hvězdy?... Možná proto, že jsi byl, jseš a vždycky budeš moje jednička a fandím ti! Ale tomuto druhu "zábavy a umění" se prosím už vyhýbej! Díky. 50% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis sa pomaly ale isto stáva “ďalším” Nicolas-om Cage-om. Jediné, čo ho ospravedlňuje, je čoraz viac blížiaci sa “kar”, respektíve samotná dejová linka tohto snímku, ktorá sa od úvodu až do samotného záveru, na nič nehrá. Každopádne, čo film, to “trápnosť”, vhodná akurát na vraždenie voľného času. Kým sa počas sledovania obdobných počinov človek aspoň “zabaví”, v tomto prípade sa o žiadnu mimoriadnu komédiu nejedná. S týmto “všetkým” som však viac menej rátal, nič nečakal, a tak v konečnom dôsledku ani nič nedostal. Rozmýšľam, že by som dal “3”, ale to by som musel prehodnotiť tak 2 000 filmov, a to sa mi ozaj nechce. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Jason Momoa hraje postavu, která si říká Spyder. Několikrát je řečeno, že je to Spyder s ypsylon. Nicméně v závěrečných titulcích je napsáno Spider s měkkým i. (J.Cobra)
  • Počas záverečných titulkov zaznie ešte jedna krátka scéna. (figis20)

Reklama

Reklama