Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis sa pomaly ale isto stáva “ďalším” Nicolas-om Cage-om. Jediné, čo ho ospravedlňuje, je čoraz viac blížiaci sa “kar”, respektíve samotná dejová linka tohto snímku, ktorá sa od úvodu až do samotného záveru, na nič nehrá. Každopádne, čo film, to “trápnosť”, vhodná akurát na vraždenie voľného času. Kým sa počas sledovania obdobných počinov človek aspoň “zabaví”, v tomto prípade sa o žiadnu mimoriadnu komédiu nejedná. S týmto “všetkým” som však viac menej rátal, nič nečakal, a tak v konečnom dôsledku ani nič nedostal. Rozmýšľam, že by som dal “3”, ale to by som musel prehodnotiť tak 2 000 filmov, a to sa mi ozaj nechce. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V rámci domácí projekce ještě film obstojí, jen těžko si představit, že si na něj někdo kupuje lístek do kina. Bruce Willisovi už jen z bahna kouká pleš, bratři Cullenovi mu provaz k vytažení hodili jen ledabyle, akční hvězda se tak i nadále pomyslně propadá do filmového močálu a potýká se se zapomenutelnými blbinami na jedno použití, ale co už, samotného hlavního protagonistu ironický humor ještě neopustil. Tentokrát opět předvádí x-tou variaci na neohroženého (a tak trochu osamělého) poldu ve slunném Venice Beach, kde vlastní soukromou detektivní kancelář se svým mladším parťákem, který nás současně uvádí do děje tím, že nám postupně představuje leporelo postav, s nímž se detektiv Steve Ford zaplete, ať už v dobrém, či zlém. A až na to, že se zde vyskytuje jeden sprejer, drogový kartel, ruský lichvář a skupinka transvestitů, tudíž o extra zločin se zde nedá zakopnout, je to v podstatě mírumilovný resort. A tak jde Steve dům od domu, hledajíc jemu svěřeného teriéra od neteře, co byl náhle zcizen, jednou je nahý na skateboardu, podruhé nedobrovolně oděný do ženských šatů, a to jsou v podstatě stěžejní scény filmu. Ve filmu se, až na výjimky, nevyskytuje téměř žádná akční scéna. Willisovo proskočení okenní tabulí a rozmlácení televize jsou z tohoto hlediska akční vrcholy filmu. Film tak v mnohém připomíná svým scenáristickým stylem i syžetem předchozí Willisův pakt "Poldové" se značkou Cullen Company. Willis předčí hereckou squadru i herecky, což při zjištění, že ve filmu se vyskytuje i John Goodman, Jason Momoa a nemálo povědomých herců, je vlastně překvapení, nicméně všichni delikátně ustoupili, zahodili své herecké schopnosti a vůbec se nesnaží. Dámské osazenstvo je zde jen pro ozdobu. Jestli vám k filmovému zážitku stačí odhalená ňadra hvězdičky Jessicy Gomes, budete se moci ještě spolehnout na solidní porci hlášek, neokoukané sluncem zalité prostředí a hlavně sem tam hrdě neotřelý Willisův, či spíše hrdě protřelý, komediální výstup, čímž si odmítá přiznat, že se jedná o propadák po všech stranách jeho skvostného skalpu. 5/10 ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po čase zatoužil po nějakém tom novějším Willisovi, a výběr padl zrovna na toto, což mělo být podle ohlasů asi to nejstravitelnější, co Willis v posledních letech natočil. Neni to vyložená hrůza, ačkoliv Willisův dublér v scénách, kde musí napínat svaly (i ty pánevní) byl již samozřejmostí, a jeho herecký projev dost bídný (naštěstí to vytahuje český dabing, který jede v modu, jako když byl Willis stále na vrcholu), a s tím chomáčem vlasů vypadá jak nějaký děda od vedle. Občas se tu procedí nějaká ta hláška, Momoa je správně ujetej, potěší taky pár známých xichtu ve vedlejších rolí, ale když víte, jak Bruce válel dřív, a jaké pecky natáčel, tak si jen řeknete, proč má tohle zapotřebí. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Dle zdejšího hodnocení jsem čekal nějaký těžký průměr, ale dostalo se mi velmi zábavného kousku, který se nebere vážně - Willis jako by se vrátil  do komediálních dob své největší slávy ve Smrtonosné pasti či Posledním skautovi. Věřím tomu, že i ostatní si své role velmi užili, zvláště Jason Momoa roli gangstera. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pecka. Devadesát minut akční zábavy. Nahý Bruce Willis (a vůbec všechny jeho hlášky a chování a eskapády), drsňácký gangster Momoa, zkouřený Goodman, nohatý mexikánky, kamarádský běloruský lichvář, grafity s krásně vystínovanýma koulema nebo setkání závislých na sexu. Ano, film je hodně sexistický. A díky tomu je skvělý. Vtipy o židech? No a? I akční řešení všech trampot hlavního hrdiny je podáno hodně vtipně. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Počas záverečných titulkov zaznie ešte jedna krátka scéna. (figis20)
  • Jason Momoa hraje postavu, která si říká Spyder. Několikrát je řečeno, že je to Spyder s ypsylon. Nicméně v závěrečných titulcích je napsáno Spider s měkkým i. (J.Cobra)

Reklama

Reklama