Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Dle zdejšího hodnocení jsem čekal nějaký těžký průměr, ale dostalo se mi velmi zábavného kousku, který se nebere vážně - Willis jako by se vrátil  do komediálních dob své největší slávy ve Smrtonosné pasti či Posledním skautovi. Věřím tomu, že i ostatní si své role velmi užili, zvláště Jason Momoa roli gangstera. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Jako komedie na odreagování je to fajn, lehce nadprůměrné. Příběh se průběhem zamotává a rozmotává. Jsou zde scény, které zde vůbec nemusely být, ale moc jich tu není. Celkově je příběh lehce nadprůměrný. Kdyby se celý příběh netočil kolem psa, tak věřím, že by byl i podprůměrný. Prostředí Kalifornie je nádherné. Postavy jsou zajímavé a až na vyjimky dobře napsané (většinou jsou ty vyjímky vedlejší postavy). Na to, že je to komedie jsem se mockrát nezasmál, možná vůbec. Hercům jejich role sedla, jde vidět, že si opravdu dali záležet, aby se do svých postav vcítily. 6/10 ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Tak to vážně teda nemám slov. Trochu nechápu, co jsem to vlastně právě viděl. Scénáristé nepříliš vtipného Cop Out pojali podezření, že problém byl posledně někde jinde než v jejich scénáři a tak se do kriminální komedie pouští po svém, znovu verbujíc Bruce Willise, jehož kariéra má o sedm let později podstatně více šrámů, než by bylo zdrávo. Ano, pár zajímavých a nápaditých momentů se ve filmu sice najde, nicméně největší problémem celé podívané je, že to všechno vlastně strašně moc nefunguje. Stupidní scénář, který je naprosto mimo (a to včetně prkenných dialogů, které jakoby nikdo před natáčením nepřečetl nahlas, aby si uvědomil jak hloupě vlastně zní), stejně jako ten zástup známých tváří, které se ve filmu mihnou v epizodních rolích. Pitomoučký skeč na téma laciná varianta na devadesátkové filmy (jistá inspirace Posledním skautem by se tam taky dala dohledat) v moderním hávu, který někdo tak trochu pozapomněl sestříhat a natáhl jej na hodinu a půl. Takhle se filmy jednoduše netočí a je k tomu docela dobrý důvod. To co totiž může takhle na papíře celkem fungovat, v téhle podobě jednoduše nefunguje a zamrzí to každých pár minut, když se film neustále pokouší pohnout z místa, ovšem marně. Pokud máte náladu na nahého Willise na skateboardu jak projíždí absurditou napěchovanou kriminálkou zavánějící až neúmyslnou parodií a trousící hlášky, které by nezvládl snad prodat ani tak před dvaceti lety, pak směle do tohoto béčka. Jinak ovšem ne. A to ani nemluvím o tom, že úvodní expozice postav ve filmu vyprávěná z pohledu jedné z vedlejších postav, pokračuje i deset minut před samotným koncem. Nebo že samotný příběh je vystavěn tak mistrným způsobem, že vedle něj slova vykonstruovanost a strojovitost blednou závistí. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis si tu střihl podobnou roli jako v Můj soused zabiják. I tuto komedii bylo nutno brát trochu s nadhledem. Pravda, tvůrci se opírají o sexismy, trochu oplzlostí, ale hlavní komediální stránku zajišťuje ňouma Thomas Middleditch. Pak je tu John Goodman, který je dalším humorným prvkem, a kterého společně s B. W. asi často neuvidíme. Ve spojení s docela vtipnými dialogy se film dá snést. Svalovec si dokáže dělat srandu i ze sebe a navlíkne se třeba do ženských šatů. Hřejivé prostředí Los Angeles je další plus. Zápletka je trochu slaboduchá, ale reaguje na to, že snímek je možné brát čistě jen jako komedii. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tady se asi budu hodně rozcházet s názory lidí, kteří se na tenhle film podívají ale mě to bavilo a Willis hrál docela dobře. Stejně tak Goodman nebo Momoa. Byla to docela sranda a vidět Willise jak jezdí nahej na skejtu po Venice a nebo jak ho mučí transexuál bylo fakt vtipný. Detektivní, vtipný příběh kde se neustále něco dělo. Párkrát jsem se zasmál fakt pořádně. Mě to bavilo. 60% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Cca v čase 1:15:00 při záběru na noční město je vidět, že se světla aut, respektive auta, pohybují pozpátku. (J.Cobra)
  • Natáčení začalo 29. června 2015. Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii. (Varan)
  • Jedného z osobných strážcov si zahral aj Tyron Woodley, šampión UFC vo Welterovej váhe. (Patrik200s)

Reklama

Reklama