Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidět, druhého můžete milovat. Dohromady Pablo Escobar, kterému jeho rozporuplnou tvář propůjčil Javier Bardem. Novinářka Virginia Vallejo (Penélope Cruz) poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Pablovo kriminální kokainové království stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením. Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby. (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 4

Recenze (362)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

říkal sem si,že mě jakožto fanouška série Narcos nemůže v dalším filmovém zpracování Escobarovské "legendy" nic překvapit a přesto se to stalo.Loving Pablo sice nedává úplně smysl v tom,že je vyprávěn Virginií,ale je v něm spousta momentů u kterých sama nebyla.Je sice možné,že jí byly následně zprostředkovány,ale nikde to zde není zmíněno.Film tak opakuje to co je již notorické známě a prvku pohledu jiné strany moc nevyužívá.Na druhou stranu jsou tu ale i pozitiva.Tím největším je vynikající Javier Bardem.Jakkoliv byl Wagner Moura v Narcos výborný,místy to byl až skoro sympaťák.Bardem není,ani minutu a velmi často z něj jde hrůza.Všechny a všechno tu tak s přehledem válcuje a válcoval by i kdyby tvůrci neodflákli vlastně všechny vedlejší postavy a to včetně samotné vypravěčky,ze které naštěstí Penelope ždíme maximum,,,,70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony vyčnívají, ale na to jsme si u životopisných filmů už dávno zvykli. Scénář je však nedokáže dostatečně podpořit, režie je tak trochu sterilní, nevzrušivá. Samozřejmě se točíme okolo vzestupu světoznámého egoistického drogového magnáta, který se neštítil vraždit, a to pohledem jeho dlouholeté milenky. Její komentáře ovšem nejsou nikterak zajímavé, je vykreslená jako obyčejná trofej drogového barona, snad jen u kostýmů se tvůrci vyřádili. Ale o nich to pochopitelně není. Výsledek má být o jedné zrůdě, která ničila životy nejen v Kolumbii, nechávala ve velkém vraždit, přitom vnímáme její charisma, smysl pro humor, chvíle s dětmi. Ale do hloubky se prostě nedostaneme. To bohužel u žádné z postav. Navíc skáčeme z jedné události ke druhé, vesměs jsou zaměnitelné, takže je jedno, co se ve které odehrává. Silné v jednotlivostech. PS: Když to přeženu, tak to hlavní, co mě zajímalo, bylo, zda ten pupek je skutečně Bardemův. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to o něco lepší. Pro neznalce Narcos je film slušná volba, pro fanoušky seriálu vlastně nic nového. Javier Bardem hraje Escobara překvapivě solidně a Penelope Cruz v roli novinářky je svůdná, ale chybí tu tvůrčí charisma a kreativnost. Nevyužitý DEA agent, nedostatek akce a s brutalit zaujme jen scéna se psem či s motorovkou. Sice jsem se nenudil, ale nic nového film nepřinesl. Takže s trojkou si musí Escobar vystačit. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nechce sa vam sledovat prve dve serie serialu Narcos? Tak si pustite tento film, ktory pôsobi ako ich zostrih. Lenze na tak malom priestore su vsetky udalosti podane strasne skratkovito a mnohe tu uplne chybaju. Naviac je to cele nepochopitelne podane z pohladu novinarky, ktora bola do Escobara zamilovana a tak je mnoho udalosti podanych romanticky, co sa zmeni az v druhej polovici filmu, ked uz aj jej dôjde co je ta vyzrata svina zač. Pokial ste videli Narcos, tak nema ziadny zmysel stracat s timto filmom cas. 5/10. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, co vedlo producenty k načasování tohoto projektu. Pokud byste náhodou neměli tolik času na něco tak geniálního, jako jsou první dvě řady Narcos, jedině tehdy můžu doporučit tohle. A že je těch filmů a seriálů o Escobarovi v poslední době opravdu požehnaně. Javier Bardem je rozhodně plusem tohoto filmu, prošel si velkou fyzickou proměnou (nechal si narůst obří pupek) a pokud se člověk dokáže oprostit od geniálního Wagnera Moury z Netflixu, rozhodně si jej v této vděčné roli užije. Na mě té zkratkovitosti bylo ale holt moc, když už nic jiného, tak jsem alespoň doufal, že se tu rozvine nějaká méně provařanější linka, ale podle mě Pablův příběh není úplně vhodný pro klasický celovečerní film. I tak jsem si to ale poměrně užil, překvapil mě velký příklon k brutalitě a jediný herec, který mi do role nesedl je Peter Sarsgaard, jež mi prostě přišel hrozně divný a nehodící se sem a patrně v nadcházející době se neumístí v pomyslném žebříčku mých oblíbených herců. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

  • Pablo Escobar byl zabit v přestřelce s policií 2. prosince 1993. Bylo mu 44 let. (krubi)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. září 2017 na Benátském FF. (Varan)

Reklama

Reklama