Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční thriller, který ale na tu hodinu a půl dokáže zabavit, protože scénář se žene stále vpřed, akce není marná a obsazení je solidní. Foxxova postava je sice ze začátku za kokota a sympatie si získává spíš buldočí policajtka Michelle Monaghan, ale srovná se to a záporáci - Mulroneyův de Niro z výprodeje a správně výhružný McNairy - jsou taky fajn. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedna hvězda za rádoby šokující zvrat,jinak je ale Sleepless neuvěřitelná nuda,která by se díky pár scénám možná dala zkousnout,ale to by to nesmělo být tak strašně moc hloupé,postavy by se nesměli chovat tak děsně nelogicky a nemělo by to vypadat tak zoufale lacině.Ani jsem nevěděl,že jde o remake něčeho,ale věřím,že originál bude tak asi 100x lepší...20% ()

Reklama

vikino1 

všechny recenze uživatele

První půlka je opravdu našláplá. Všechny strany na jednom casinu, 25 kg kokainu pryč, unesené dítě, hodní poldové, zlí poldové, ochranka kasína, kupec, prodejce a jeden opravdu zajímavej záporák. Bohužel druhá půlka to sráží na kolena hlavně tím, že Foxx neměl být u unosu dítěte bodnut (je to vidět i v ukázkách, proto jsem neupozornil na bojler). Chtěl bych ho spíš vidět v plné formě.. Poslední dobou mě začínají vadit wtf momenty a bud se na to uplně vysrali, nebo si o nás divácích myslí, že jsme úplně blbí. Tak oni mají chycenýho kluka, rozdrtí mu ruku a odejdou a nechají otevřené dveře a mobil, aby mohl utéct ?? To se to nedalo vymyslet nějak líp ? Ta doktorka v garáži to byl taky spíše nepovedený vtip. Jinak film má pár opravdu zajímavých fajtů a postředí Vegas se prostě nikdy neomrzí. Taková trochu horší Skrytá identita.. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Jamie Foxx hraje policistu, kterému po nepodařené obíračce unesou syna a může tak začít thriller plný zvratů. Filmu napomáhá povedený casting, režisér se snaží pracovat s postavami a trošku zamrzí, že akce nemá větší šťávu. Přitom se tvůrci snaží děj pořád pestře zamotávat, byť někdy nesmyslně, neustále se něco děje a napětí se daří udržovat. Překvapilo mě, jak zručně se podařilo Hru o všechno natočit a vzhledem k rozpočtu vypadá nadprůměrně. Chtělo to mít jen větší koule a drsnější akci.......6/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ať už míříš na cokoli, buď rozhodnutej zabít." To bylo tak blbé, až jsem se u toho bavil. Já se sice umím zlobit, když uvidím něco pitomého, ale tohle mě svou blbostí a naivitou tak rozesmálo, že to snad bylo i fajn. A to píšu přesto, že bystrost není mé druhé jméno a přesto jsem padouchy, hrdiny i padouchy hrající si na hrdiny dokázal rozpoznat při prvním pohledu do kamery. To by se nemělo stávat. Takže pokud mám někoho vyzdvihnout, tak to byl ten třímetrový hlídač záchodků, který oba své štěky zaštěkal naprosto dokonale a odevzdaná recepční z lázní, která znuděně zvládla totéž. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama