Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kedysi bol WCJD za akcnu mlatacku a na prelome 80/90. rokov dokonca aj za akcneho borca. Bohuzial, najlepsie casy ma tato belgicka mlatacka uz davno za sebou. Otazkou logicky ostava, cim ohurit divaka? S cim sa teda prihrnul v tomto filme? Byvaly vojak patra po nezvestnych detoch, povesi remeslo na klinec, ale rozhodne sa pomoct komusi, komu uniesli dieta. Scenaristicky je tento film klasicky Van Dammovsky vyplach, ale kvalita scenarov vo filmoch JCVD bola vzdy pofiderna. Dejova linia zufalo slaba, herecke vykony ziadne a atmosfera sa nekonala. Van Damme ale parkrat vystrelil a kohosi aj porazil v osobnych subojoch, takze odpad nedam. Pochopitelne, WCJD si apriori odmieta (aj po tejto ubohosti) uznat, ze patri do dochodku, na to som si uz zvykol. 30 % ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Člověk čeká nějakou tu rumunsko-bulharsko-albánskou pitomost á la poslední Seagalovky, bez myšlenky a nápadu, lacinou ve všech směrech, ale dostane chytrý scénář, postupné rozvíjení zápletky, pár zvratů, a do toho ještě hrdinu z SgA! Je to poněkud chladnější, bez emocí, což je možná účel, ale drželo mne to od začátku do konce, akce je tak akorát, je přehledná, a i když jde o módní téma, prostě se na to dobře kouká. I JCVD hraje úměrně a občas dokonce projeví emoci. Sugestivní hudba tomu dodává určitou mystičnost. Hezké to bylo. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Řezník JCVD je pro mě nejlepší postavou, co JCVD v 21. století natočil. Výborný, vůbec ne béčkový film, plný slušné akce, která se sice klepe, ale ne zase tolik, zajímavého příběhu a hlavně perfektního zpracování, s čímž si Ernie Barbarash fakt dal fest práci. Film se sice odehrává v Kišiněvě, ale musím říct, že kulisy jsou naprosto boží. Kišiněv vůbec nevypadá špatně a konečně také ve filmu vidím jinou evropskou zemi. Dobře, Moldavané by se mohli rozčilovat, že scénárista z jejich země udělal jedno velké skladiště zčorovaných dětí, který jdou dál na prodej do Ruska, ale ten film byl tak dobře zpracovaný, že i toho by se mohli vyvarovat. Koneckonců, každej zlej člověk, co se ve filmu objeví, je stejně Rus. Nečekaně. Ale ne, opravdu. Tenhle film je skvělej. Kromě JCVD se tu předvedl ještě Joe Flanigan, kterého z Hvězdné Brány mám moc rád a dokonce i syn Jean Clauda - Kristopher Van Varenberg, mi nevadil. Jeden z těch nejlepších filmů JCVD současnosti a musím říct, že se mi v hlavě začíná rodit kultovka. Po Peklu a Az do smrti konečně film, u kterého vím, že se na něj podívám zaručeně víckrát. A co víckrát. Že když bude, budu na něj koukat pořád. Až tak mě potěšil. ()

upson 

všechny recenze uživatele

70% :-) JCVD se zbavil křeče a unaveného výrazu, herecky zdatný. Časem zrají jeho kreace jako dobré víno a je použitelný i do větších projektů :-) do budoucna se na něj velmi těším :-) avšak snímku uškodila jak prdelácká lokace východního bloku tak především herci z této rodné hroudy, kteří byli opravdu toporní a samotná rodinka Faydenů také nebourala žebříčky popularity :- / ale je to přeci jen Béčková vlna tudíž se toto musí zákonitě odpustit :-) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si zvykl, že JCVD už netočí akční pecky, ale utápí se převážně v béčkových propadácích s občasnou vyjímkou. Je to ale škoda, protože herecky pořád umí a předvedl to hlavně v "autobiografii" JCVD a i tady nehraje vůbec špatně. Jenže je to prd platné, jak hrají herci, když se řešisérsky jedná o průměrné řemeslo, které obsahuje až příliš do očí bijícíh hloupostí. Hlavně celý finiš je levný a hodně béčkový (přes tupé chování rodičů, kteří jedou na sólovku vyrubat hnízdo mafiána až po smyčku na kameře). A těch věcí je tam podstatně víc, což strašně ubírá na celé vážnosti a důležitosti filmu. Na scénáři podobném 96 hodinám by se dalo určitě stavět, ale takhle ne. No a další věc je to prostředí východu, ty vybluté barvy, ty tomu taky na kvalitě nepřidají. 2,5*. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)
  • V okamžiku, kdy Becky (Charlotte Beaumont) uvnitř starého sovětského zařízení věznitelů uniká s mobilním telefonem do další místnosti, je posléze jedním z věznitelů opětovně lapena. A ačkoliv jsou těžké vrzající dveře zprvu uzavřeny, když je násilím vynášena v následujícím okamžiku ven, dveře jsou otevřeny dokořán. (Conspi)

Reklama

Reklama