Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

vikino1 

všechny recenze uživatele

První půlka je opravdu našláplá. Všechny strany na jednom casinu, 25 kg kokainu pryč, unesené dítě, hodní poldové, zlí poldové, ochranka kasína, kupec, prodejce a jeden opravdu zajímavej záporák. Bohužel druhá půlka to sráží na kolena hlavně tím, že Foxx neměl být u unosu dítěte bodnut (je to vidět i v ukázkách, proto jsem neupozornil na bojler). Chtěl bych ho spíš vidět v plné formě.. Poslední dobou mě začínají vadit wtf momenty a bud se na to uplně vysrali, nebo si o nás divácích myslí, že jsme úplně blbí. Tak oni mají chycenýho kluka, rozdrtí mu ruku a odejdou a nechají otevřené dveře a mobil, aby mohl utéct ?? To se to nedalo vymyslet nějak líp ? Ta doktorka v garáži to byl taky spíše nepovedený vtip. Jinak film má pár opravdu zajímavých fajtů a postředí Vegas se prostě nikdy neomrzí. Taková trochu horší Skrytá identita.. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Další z mejch vysoce očekávanejch akčních filmů v tomhle roce. Pořádná dávka násilí, brutality a krve. Rko jak má bejt. Akční scény si vytíraj prdel s tim, co plodí blockbustery, průstřely šťavnaté a nekompromisní, bitky maj realistickou, tvrdou choreografii (krav maga, postavy využívaj vše co je po ruce, dojde i na nože, sekáček, láhev šampusu zaražená v hrdle, atd atd..), navíc jsou opravdu bestiální a Foxx působí mimořádně drsně. Atraktivní Las Vegas je zase spolu s vizuálem, pastvou pro oči. Všemu sekunduje monumentální zvuková stránka, kdy každej výstřel a dunivá monotoní muzika dávaj prostor i pro napětí. Navíc je zde lákavé herecké obsazení. Film je sice předvídatelnej, na případné pokračování si však mile rád počkám. Bitek je opravdu hodně. Padne i několik slušných hlášek. John Wick se svojí umělou strukturou se má ještě co učit, takhle si představuju realistickou akci já ;-) Foxx hlavně dostává pořádně zabrat, kulhá, zašpiní se, je propocenej a sotva stačí s dechem, díky tomu mi v žilách kolovalo nespočet adrenalinu, kterej jsem vypouštěl jakmile došlo na souboje a vychutnával jsem si to kulervoucí tempo. Ještě pořád existujou chlapy s koulema.. Baran bo Odar se pro mě stává jistotou a těšim se na jeho další počin. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční thriller, který ale na tu hodinu a půl dokáže zabavit, protože scénář se žene stále vpřed, akce není marná a obsazení je solidní. Foxxova postava je sice ze začátku za kokota a sympatie si získává spíš buldočí policajtka Michelle Monaghan, ale srovná se to a záporáci - Mulroneyův de Niro z výprodeje a správně výhružný McNairy - jsou taky fajn. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Sterilní akční béčko, který s výjimkou Jamieho Foxxe v hlavní roli nepřináší vůbec nic zajímavýho. Akce je přinejlepšim pouze průměrná, chybí napínavější / zajímavější příběh stejně jako lepší záporák nebo aspoň pár hlášek. Taky bych uvítal bohatší výpravu, protože prostory kasína začnou brzo nudit. Jenže problém nejsou ani tak lokace, jako nudná režie společně s dramaturgií. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Njn, to se dalo čekat. Bez korupce není akce. Ovšem taky se za ni musí samozřejmě zaplatit. Je to dvousečná zbraň. Velká škoda, že je tady všechno tak předvídatelné a bohužel tuctové. Klasická béčková zábava, nic jiného to totiž není a ani nebude.Slušně to odsejpalo, to zase jako jo. Je tu plno zajímavých herců. Prostě taková jednohubka na zabitít jednoho deštivého odpoledne. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama