Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (434)

tron 

všechny recenze uživatele

„To, čo som považoval za akt agresie, bol napokon v skutočnosti čin lásky.“ Ak máte radi akčné filmy a časovú slučku s ustavične sa opakujúcim jedným dňom (teda nie tradičné time travel á la Návrat do budúcnosti, ale filmy Na Hromnice o deň viac, Na hrane zajtrajška alebo Všetko najhoršie 1 + 2), je Boss Level určený práve vám. Mňa nijak extra nestrhol, ale objektívne musím uznať, že je to dobré, hoci pridlhé žánrové remeslo s takým všelijakým Melom Gibsonom (ktorý tu má skôr väčšie cameo), povinnou dejovou vsuvkou o rodinných hodnotách a drsnou a nápaditou, ale negeniálnou akciou. Kladne vnímam Franka Grilla, ktorý s prehľadom zvláda akčné scény i dialógy a veľmi mu prajem, aby sa konečne stal hviezdou; zaslúži si to on a zaslúžime si to aj my. Zaujímavé je, že hoci Gibsona a Grilla od seba delí len 9 rokov, v realite vyzerajú ako otec a syn (prípadne dedko a neposlušný vnuk). ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Originální, svižné, zábavné. Pochopitelně to koncepčně podobný Edge of Tomorrow nepředčí, na to je to příliš triviální zápletkou, ale snaha tady ani není. Carnahan naladí diváka od začátku na sarkastickou notu a nepouští nohu z plynu až do samotného konce, který je patřičně divný. Nasteroidovaný Grillo ukazuje, že kromě dokonalé figury umí být docela sympatický táta, takže za odvahu posunout svoje herecké kreace o kus dál je to určitě palec nahoru. Gibson hraje svůj prošedivělý bad-ass standart posledních let. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trochu křečovitější verze Na Hromnice o den více, ale jinak de facto to samé. Možná se tu míň souloží, byť Michelle Yeoh ty lekce určo nedávala jen tak, ale to se divák může jen domnívat. Tam kde byl Bill Murray vtipný, Frank Grillo ustřelí hlavu nebo vrazí do čínského děvčete meč, za mě cajk. Možná toho Gibsona mohl nahradit ten radiobudík, co známe právě z Hromnic, vyšlo by to nastejno a ten by své fanoušky tolik nenasral.. Dva a půl, ale nejsem moc zvědavej na druhej level, takže zaokrouhlím dolů. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pokud jste někdy pařili, tak asi víte jaký to je zakysnout na nějakým posraně těžkým levelu kdy vás tak 150x zabijou a pokaždý v jiný fázi, než se přes to konečně dostanete. Tak to si zkuste dát do podoby celovečerního filmu a dostanete tenhle úlet. Fakt je, že časem se ten z úvodu svěží koncept stane trochu jednostranným a opakujícím se a některý hlášky a situace jsou trochu tlačený na sílu a na efekt, ale naštěstí Grillo je skvělej a užívá si každou minutu na rozdíl od ostatních co jsou tu jen do počtu. Za mě lepší zábavná trojka.65% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Za mě nejzábavnější akční scífko za posledních x měsíců, možná i let... Svižné, vtipné, příjemně retro, se skvělými herci, skvělou výpravou, nabité skvělými triky, sexy... za tenhle dementní výraz se stydím... no tak teda aspoň "A Michelle Yeoh je pořád zatraceně sexy", to už by snad šlo... Tahle pecka si brzy žádá ještě jednu projekci, času bude dost, všechno je zavřený, covid buď pochválen. A i když zápletka s "věčným návratem téhož" není vůbec originální a bez jistých hollywoodsky nablblých dějových rovin typu "otec a syn" a "ajlavjů" bych se rád obešel, hodnocení je bez diskuse +90%, takovýhle ryzí koncentrát z VHSkových videobéček je pro mě lahůdka. P.S.: Musím si (až otevřou knihovny) znovu přečíst Neffův Čtvrtý den až na věky, mám takový neurčitý dojem, že jeho leitmotiv je Boss Levelu tak nějak trochu podobný. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Roy (Frank Grillo) pije v baru HKB Hong Kong Baijiu s obsahem alkoholu 43 %. Většina tohoto pití se prodá v rodné Číně. Vyrábí se v malých sériích v provincii Sichuan z 5 druhů obilovin a odesílá se do Itálie ke dvouletému zrání v sudech od koňaku. (DJMaroko)
  • Roy (Frank Grillo) ukradne ve filmu oranžový Dodge Challenger s karoserií kabriolet. Automobilka Dodge však takové auto sériově nevyrábí, jde tedy o dodatečně upravený vůz. (FIAT 500)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama